Tā kā ikviens sevi cienošs portāls ik dienas publicē receptes ar vecmāmiņu iemīļotajiem pīrāgiem un pamācībām, kā skābēt gurķus, arī Mango vēlas iet kopsolī ar laiku, tādēļ publicē savu pirmo recepti pastāvēšanas vēsturē, tiesa, šoreiz aizgūtu no britu izdevuma The Telegraph.
Minētā izdevuma ēdienu apskatniece Ksante Kleja saviem lasītājiem piedāvājusi pavisam netradicionālu pamācību – no šī brīža jebkurš var uzzināt, kā gardi pagatavot nobrauktu vāveri.
Žurnāliste devusies uz kādu no Lielbritānijas restorāniem, lai kopā ar tās pārstāvi pagatavotu gardu maltīti, bet kungs, kurš pats sevi dēvējis par anatomijas un dabas entuziastu, piedāvājis galdā likt vāveri.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit