Foto: morgueFile

Par kārtējo interneta sensāciju kļuvis kāds gorillu tēviņš no Kanādas, kurš pasauli pārsteidzis ar savām breikošanas iemaņām, ziņo izdevums The Daily Mail.

Deviņu gadus vecais Zola, kurš mitinās Kalgari pilsētas zooloģiskajā dārzā, sajūsminājis neskaitāmus kanādiešus un interneta lietotājus visā pasaulē pēc tam, kad globālajā tīmeklī ievietots video ar viņa fantastiskajām breika dejošanas iemaņām. 

Zoodārza pārstāvji atzinuši, ka gorillas dejas iemaņas viņiem neesot liels pārsteigums, jo Kanādā Zola ieradies no Ņujorkas - pirms diviem gadiem viņš uz Kalgari pilsētu atvests no Bronksas zoodārza.

Tieši šis Ņujorkas rajons uzskatāms par breika deju izcelsmes vietu - aizvadītā gadsimta sešdesmito un septiņdesmito gadu mijā Bronksas melnādaino jauniešu bandas bija aizrāvušās ar šo dejas paveidu, kas tika izmantots ne tikai kā izklaide, bet arī savstarpējo attiecību kārtošanas līdzeklis.

Gorilla gan ir gājis soli tālāk par breika pamatlicējiem - dzīvnieks ar lielāko prieku šo deju izpilda ūdens peļķēs, kuras, pamanot dzīvnieka talantu, viņa kopēji arī dzīvniekam nodrošina.

"Viņš ir daudz talantīgāks par, piemēram, mani, bet viņam, galu galā, visa diena ir brīva, lai trenētos," par sava aizbilstamā panākumiem smējies viņa kopējs Gērts Ērvins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!