Foto: PantherMedia/Scanpix

Par kārtējo interneta sensāciju kļuvis video, kurā iemūžināts gadījums no kaķu dzīves – šoreiz uzmanību izpelnījies kāds visnotaļ nejauks četrkājainis, kurš kastē ieslodzījis savu sugasbrāli, ziņo izdevums The Daily Mail.

Par sava sugasbrāļa upuri krita kāds balts kaķēns, kurš, neko ļaunu nenojauzdams, bija izvēlējies sadzīves tehnikas kasti, lai tur nomazgātos un veiktu citas kaķu iecienītas ikdienišķas nodarbes - kamēr kaķēns apguva jaunatklāto teritoriju, krietni brangāks četrkājainis pielavījās, aizvēra kastes vāku un pats ērti uz tā iekārtojās.

Baltais kaķis, protams, nonākot ieslodzījumā, krita panikā, ņaudēja un mēģināja pacelt kastes vāku, bet viņa druknais pāridarītājs bez jebkāda satraukuma turpināja sēdēt uz kastes vāka.

Nedaudz vēlāk abiem kaķiem pievienojās trešais, kuru saimnieki nezināmu iemeslu dēļ bija padarījuši līdzīgi lauvu tēviņam, apcērpot viņa kažociņu un atstājot vien kuplas krēpes un astes pušķi.

Tas gan par notikušo nekādu lielo interesi neizrādīja, un arī pelēkajam neģēlim tikko iegūtā spēļmantiņa - kastē iesprostotais sugasbrālis - apnika, un viņš kasti pameta, ļaujot gūsteknim izkļūt brīvībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!