Valsts tūrisma attīstības birojs vēsta, ka spāņu virtuve un tradicionālie ēdieni ir iekarojuši Eiropas valstu ceļotāju mīlestību un pārāki par spāņu ēdieniem ir tikai Itālijā pasniegtie. Par to liecina arī skaitļi, jo ceļotāji ēdienam un dzērienam Spānijā pērn iztērējuši nepilnus septiņus miljardus eiro.
Īstie spāņi brokasto trijos pēcpusdienā un pusdieno ne ātrāk kā desmitos vakarā, turklāt dara to skaļi un atraktīvi, iespējams, arī tas ir viens no iemesliem, kādēļ apbrīnot dienvidnieku ar sauli un mīlestību gatavoto.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit