Foto: Publicitātes foto

Divas ekshibicionistes un literatūras cienītājas no Ņujorkas dibinājušas klubiņu Topless Pulp Fiction, kuras biedres publiskās vietās kailas lasa grāmatas. Pēc likumdošanas izmaiņām tas notiek arī Ņujorkas Centrālparkā.

Kā zināms, nesen Ņujorkā sievietēm tika atļauts topless (bez krūštura) atrasties visās tajās vietās, kur to drīkst arī vīrieši, un klubiņa meitenes šo iespēju labprāt arī izmanto.

Līdz šim viņas kailas lasīja dažādās Ņujorkas pilsētas vietās: uz māju jumtiem, viesnīcās, privātmājās - visur, kur bija ļauts un kur bija tāda iespēja. Nereti meitenes viena otru fotografēja un bildes izvietoja kluba blogā.

"Uz katru sievieti, kura noburkšķ: "To taču var ieraudzīt bērni!", atrodas ducis citu sieviešu, kuras nāk klāt un saka mums paldies," vietējiem medijiem stāstījusi viena no kluba dibinātājām, kura gan vēlējusies palikt anonīma.

"Man šķiet, ka tēviņi daudz mazāk uz mums glūn un svilpj, kad mēs esam kailas grupiņā, nekā tad, kad pilnībā apģērbtas vienas pašas esam uz ielas. Arī policisti, kad paskaidrojam, ka tas ir pilnīgi legāli, ar mums ir ļoti pieklājīgi," skaidrojusi kluba vadītāja.

Kluba biedreņu mērķis ir ne tikai ērti justies, lasot savas grāmatas, bet arī iedrošināt citas sievietes darīt to pašu bez jebkādas mulšanas.

"Jo vairāk mēs cilvēkiem rādīsim to, ka krūtsgalu atkailināšana neizraisa debesu nogāšanos, jo vairāk sievietēm būs brīvības un vienlīdzības. Mēs ceram, ka pēc pāris gadiem topless sieviete piesaistīs tikpat daudz uzmanības, cik vīrietis bez krekla," stāsta kluba vadītāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!