Pirmkārt, par piemērotu pusdienu vai vakariņu vietu noteikti ir vērts apjautāties viesnīcā, kurā esat apmetušies. Ja portjē ceļu uz restorānu jums stāsta žestikulēdams, talkā ņemot papīra lapu, viņš šo restorānu, visticamāk, jums iesaka no sirds. Taču, ja jums tiek iedota restorāna vizītkarte vai vēl ļaunāk - kāda atlaižu karte, garantijas par garšīgu maltīti un jauku atmosfēru nav. Tas drīzāk norāda uz abpusēji izdevīgu darījumu.
Otrais orientieris laba restorāna meklējumos - rinda. Ja redzat pie kāda restorāna rindu - droši varat stāties tās galā. Par ļaunu nenāks arī izpētīt restorāna publiku. Ja vakariņotāji pārsvarā ir vietējie, pievienojaties viņiem un visticamāk, jauks un gastronomiski tīkams vakars jums būs garantēts!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit