Tīmekļa vietnē YouTube šonedēļ visai lielu popularitāti izdevies iegūt kādam video, kurā iemūžināts sociālais eksperiments Valentīndienas noskaņās. Tiesa, šoreiz citu cilvēku reakciju testēšana pētījuma veicējam beigusies ar pamatīgām sāpēm.

Šī videoklipa galvenais varonis ir kāds amerikāņu puisis, kurš ielās devies ar plakātu, uz kura rakstīts, ka viņš meklē kādu, kurš būtu gatavs viņam sniegt pirmo skūpstu. Protams, pētnieka mērķauditorija ir meitenes, kuras labprāt arī skūpstu kāro jaunieti sabučo.

Tiesa, puisim ar to nav gana - saņēmis veselu lērumu skūpstu no daiļā dzimuma būtnēm, viņš nolemj izmēģināt savu laimi, pieprasot buču no sava dzimuma pārstāvja.

Par savu pirmo un arī vienīgo stiprā dzimuma upuri puisis izvēlas visai iespaidīgas uzbūves vīrieti, kurš, turklāt, ir apsargs, un jaunietis bezbailīgi dodas diedelēt skūpstu.

Lieki teikt, ka apsarg attieksme ir visai atturīga, taču tas eksperimenta veicēju neaptur - viņš, savilcis lūpas tūtiņā, virza savu seju tuvāk iespaidīgās miesas būves vīrietim, kurš uz šīm mīļuma izpausmēm atbild ar pamatīgu belzienu "bučmūlītim" pa seju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!