<a rel="cc:attributionURL" href="https://www.flickr.com/photos/mullingitover/">Mulling it Over</a> / <a rel="license" href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/">cc</a>
Viens no ceļojumu priekiem ir dažādu valstu gardumu un ēšanas paradumu iepazīšana. Un kad tad, ja ne atvaļinājumā un brīvdienās neizbaudīt to, no kā ikdienā atsakāmies, piemēram, no svaigi ceptām, cukursaldām kanēļa smalkmaizītēm rīta agrumā vai kūkām ar bagātīgu krēma un augļu kārtu pusdienlaikā?

Vai iespējams sev atteikt grēcīgu prieku, ja tas tapis pie izciliem konditorejas amata meistariem? Ja vēlies doties ceļojumā pa Eiropas kūkotavām, Tūrismagids.lv iesaka sākt ar...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!