Foto: Shutterstock
Par tik veselīgām un uzturam vērtīgām aktualitātēm, kā dīgstu audzēšana, mēs nudien nevaram sūdzēties. Tieši tāpēc, aicinājām pieredzējušus dīgstu audzētājus dalīties savā pieredzē un padomos.

Lai arī līdz svaigiem zaļumiem dārzā vēl nedaudz jāpaciešas, veikalu vitrīnās ir jau pieejami pirmie spēka un enerģijas dīgsti, kā arī sēklas to audzēšanai mājas apstākļos. Lai noskaidrotu, kas ir šīs sezonas aktuālākie dīgsti un kā tos pareizi izaudzēt, apvaicājāmies Latvijā pieredzējušiem to audzētājiem – dīgstu audzēšanas uzņēmuma ''Vecapēni'' vadītājam Mārtiņam Kaugaram un zemniecei Ilze Lipskai, kas īpaši aizrāvusies ar dažādu dīgstu audzēšanu. 

Dīgstu izvēle

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!