<a rel="cc:attributionURL" href="http://www.flickr.com/photos/highteaforalice/">Lisa Marie Hart</a> / <a rel="license" href="https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/">cc</a>
Ja arī tavā kumodē glabājas kāda sena, bet tik ļoti mīļa servīze, no kuras žēl šķirties, ir vērts to pārvērst par ko biežāk iemantojamu – saldumu torni. Uz šāda statīva varēsi pasniegt glazūrkēksiņus, augļus, cepumus, trifeles un arī dažādas saldas un sāļas uzkodas.

Nepieciešamais statīva izveidei:

  • Vismaz trīs servīzes šķīvji, vēlams dažādos izmēros
  • Līmlente
  • Statīva metāliskās detaļas
  • Korķa vai gumijas aizbāznis
  • Elektroniskais urbis
  • Urbja uzgalis, kas spēj izurbt keramiku
  • Zīmulis vai pildspalva
  • Lineāls

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!