Iedvesmai - grezns saldumu statīvs no vecās servīzes
Ja arī tavā kumodē glabājas kāda sena, bet tik ļoti mīļa servīze, no kuras žēl šķirties, ir vērts to pārvērst par ko biežāk iemantojamu – saldumu torni. Uz šāda statīva varēsi pasniegt glazūrkēksiņus, augļus, cepumus, trifeles un arī dažādas saldas un sāļas uzkodas.

Nepieciešamais statīva izveidei:

  • Vismaz trīs servīzes šķīvji, vēlams dažādos izmēros
  • Līmlente
  • Statīva metāliskās detaļas
  • Korķa vai gumijas aizbāznis
  • Elektroniskais urbis
  • Urbja uzgalis, kas spēj izurbt keramiku
  • Zīmulis vai pildspalva
  • Lineāls

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!