Neatkarīgi no tā, kāda koka sula tiktu tecināta, ir nepieciešama tapa un noteikti arī trauks, kurā satecēt sulai. Visbiežāk tiek izmantoti spaiņi, taču nereti tie piepildās ātrāk, nekā mēs varētu gaidīt un pārliešana nav tā ērtākā, tāpēc nepieciešams kas ietilpīgāks. Lielākiem sulu tecināšanas apjomiem var izmantot 20 litru plastmasas kannas, no kurām pēc tam ērti sulu pārliet uz mazākām pudelēm, ja nepieciešams, turklāt šādu kannu var uzreiz likt pie koka, lai sula caur piltuvi tek uzreiz iekšā. Kannas dažādos tilpumos var meklēt būvniecības veikalos (Depo, K-rauta, Krūza u.c.).
Mazākiem sulas tecināšanas apjomiem var izmantot stikla burkas vai piecu litru pudeles, kurās bijis ūdens. Ja vēlies sulu uzglabāt vēlākam laikam, tad izvēlies piemērotu trauku glabāšanas apstākļiem. Ja tā tiks glabāta pagrabā vai kādā tumšā vietā, labāk izvēlēties stikla taru, bet, ja sula tiks saldēta, noteikti jāizmanto plastmasas pudeles.