Foto: Biedrība "Trīnīte"
Kādai 19.novembrī Valmierā atrastai kaķenītei dzīvnieku aizsardzības biedrība "Trīnīte" meklē jaunas mājas un lūdz palīdzību veselības aprūpes rēķina apmaksai.

Kaķenīte līdz 28. novembrim atradīsies veselības aprūpē, bet pēc tam četrkājainajai draudzenei būs jāatrod, jauns miteklis. Tāpēc nepieciešamas kaut vai pagaidu mājas, lai kaķenīte pēc labas aprūpes, siltuma un ārstēšanas nenonāktu atpakaļ uz ielas. Diemžēl pašai biedrībai šobrīd nav iespējam sniegt dzīvniekam pajumti.

Lūgums atsaukties un palīdzēt neaizsargātajai kaķenei iegūt jaunu dzīvi! Ja vēlaties uzņemt kaķenīti savās mājās vai varat palīdzēt citādi, zvaniet Ievai pa tālruņa numuru 20244187, aicina biedrības pārstāvji.

Kaķenīte pirms piecām dienām no Lidoņu ielas tika steidzami nogādāta veterinārajā klīnikā, jo bija acīmredzams, ka dzīvnieks ir slims un vārgs. Veicot dažādus izmeklējumus, veterinārārsts noteica diagnozi - plaušu karsonis. Savukārt rētaudi uz actiņas ir sekas sen pārslimotam rinotraheīta vīrusam - actiņa, visticamāk, paliks tāda, kāda tā ir šobrīd.

Kaķene ir arī sterilizēta. Aptuvenās ārstēšanās izmaksas kopā ir 80 eiro, šīs summas apmaksai "Trīnīte" lūdz citu dzīvnieku draugu palīdzību un atbalstu:

Ziedojumu konts:
Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Trīnīte"
AS SEB BANKA
LV40UNLA0050018620445
Reģ. Nr.40008190018
SWIFT kods: UNLALV2X
Mērķis - Lidoņu ielas kaķenītei

Ziedojumiem no ārzemēm caur Pay Pal, piesaistītais e-pasts: biedriba.trinite@gmail.com

Ziedojumu kastītes:

  • Zooveikals "MājasMīlulis" G. Apiņa iela 12 un Fabrikas iela 2 (Rimi telpās);
  • SIA "Agroserviss Valmiera" veikalā Mūrmuižas iela 15, Valmierā;
  • Pārgaujas veterinārā klīnika un aptieka Mazā Stacijas iela 5.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!