<a rel="cc:attributionURL" href="https://www.flickr.com/photos/tillwe/">Till Westermayer</a> / <a rel="license" href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/">cc</a>
Vieglākais ceļš noteikti ir iegādāties veikalā jau izaudzētus zaļumus, taču nesalīdzināmi labāk garšos jebkurš tikko noplūktais zaļums, turklāt, audzējot tos mājās, būs gandarījums redzēt darba augļus.

Pašam izaudzēt lociņus, dīgstus un citus zaļumus, it kā šķiet tīrais nieks, tomēr audzēšanas procesā ne vienam vien rodas jautājumi – kur tad labāk tos audzēt, kādu augsni izvēlēties, cik bieži tos laistīt un kas varētu būt pie vainas tam, ja kaut kas tomēr neizaug? Meklējot atbildes uz šiem un citiem jautājumiem, portāls TavsDārzs.lv konsultējās ar dārzniecības ''Puķu sēta'' speciālisti Initu Zepu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!