Foto: Shutterstock
Vairāku nedēļu garumā portālā "Tavs Dārzs" sadarbībā ar "Bosch" norisinājās konkurss, kurā aicinājām pasūdzēties par savu veco zāliena pļāvēju, lai cīnītos par iespēju laimēt jaunu dārza palīgu. Konkurss nu ir noslēdzies un esam izvēlējušies nevis vienu laimīgo uzvarētāju, bet veselus četrus!

Tā kā saņēmām vairāk nekā 100 konkursa pieteikumus, grūti bija izvēlēties tikai vienu galvenās balvas – "Bosch" zāliena pļāvēja "Rotak 43 Li" – ieguvēju, kompānija "Bosch" nolēma pārsteigt vēl trīs konkursa dalībniekus ar veicināšanas balvām.

Galveno balvu šoreiz iegūst Zanda Sejāne, kura savā pieteikumā rakstīja: "Kopš šī pavasara mūsu vasarnīcā vairs nav trīsfāzu elektrības pieslēgums un veco, paštaisīto zāles pļāvēju ar 380V elektromotoru, kas mums godam nokalpoja 15 gadus un kas iepriekšējā dzīvē gādāja par tīru veļu veļas mazgājamā mašīnā, nevaram vairs iedarbināt, jo ir tikai 220V elektrība. Diemžēl pašlaik esam palikuši bez zāles pļāvēja." Tieši vecā zāliena pļāvēja radošums un inovatīvais inženiertehniskais risinājums Zandai palīdzēja būt tai laimīgajai, kas nu savā īpašumā iegūs "Bosch" zāliena pļāvēju "Rotak 43 Li" 610 eiro vērtībā. Apsveicam!

Zandas iesūtītais foto:

Zanda ar jauno "Bosch" zāliena pļāvēju "Rotak 43 Li". Viņa cer, ka pēc gada vai diviem varēs lepoties ar sakoptāku mauriņu:

Pirmo mierinājuma balvu – akumulatora krūmu un zāles šķēru komplektu "Bosch Asb 10,8 Li" 162 eiro vērtībā – "Bosch" pārstāvji nolēma piešķirt Intai Baikai. Inta savā konkursa pieteikumā rakstīja: "Šo zāles pļāvēju pirms ļoti daudziem gadiem izgatavoja mans tētis, tas visus šos gadus ir perfekti rūpējies par piemājas zālienu, nav īpaši protestējis pret kādu neveiklu pagriezienu vai grūti izbraucamu vietu. Visi seniori kādreiz aiziet pelnītā atpūtā, dodot vietu jaunam, stilīgam un modernam censonim." Apsveicam!

Intas iesūtītais foto:

Otro mierinājuma balvu – "Bosch" akumulatora zāles šķēres ar rokturi "Isio 3" 103 eiro vērtībā – "Bosch" izvēlējās piešķirt Aigai Eriņai. Aiga savā konkursa pieteikumā rakstīja: "Vēl jau mana "večiņa" kaut kā kust uz priekšu, bet ar pēdējiem spēkiem – jo vecums jau ir solīds. Kāpēc es būtu pelnījusi jaunu – jo labi zinu, ka jaunu iegādāties man nebūs lemts nekad materiālo apstākļu dēļ, bet skaistu mauriņu apkārt mājai, ai kā gribas!" Apsveicam!

Aigas iesūtītais foto:

Bet trešo mierinājuma balvu – "Bosch" akumulatora krūmu un zāles šķēru komplektu "ISIO 3 set." 83 eiro vērtībā – "Bosch" nolēma piešķirt Vadimam Grickovam. Kompānijai bija prieks par Vadima skaisti kopto mauriņu, tāpēc kārtīgais saimnieks par savu centību nu saņems vērtīgu palīgu piemājas darbos. Apsveicam!

Vadima iesūtītais foto:

Paldies visiem, kas piedalījās konkursā un apsveicam uzvarētājus! Ar balvu ieguvējiem sazināmies šīs nedēļas laikā ar e-pasta starpniecību, lai vienotos par balvu saņemšanu.

Zāliena pļāvējs "Bosch Rotak 43 Li"

"Rotak 43 Li" zāliena pļāvēji nodrošina tīru un vienmērīgāku pļāvumu pateicoties ''Powerdrive LI+'' sistēmai. Šīs sistēmas precīzi saskaņo motora, asmens un gaisa plūsmas darbības, tādējādi vienmērīgi padodot nopļauto zāli uzkrājējtvertnē. Tie piedāvā savā klasē labāko savākšanas sistēmu: vienmērīgi tiek savākts līdz pat 99 procentiem nopļautās zāles. Rūdīta tērauda asmens gādā par īpaši tīru pļāvumu, un tā izcili asā griezējvirsma precīzi nopļauj zāli. Pļaušanas rezultāts ir tīrs, ļoti līdzeni nopļauts zāliens.

"Rotak 43 Li" modeļu asmeņiem ir arī ''LeafCollect'' funkcija – speciāli izstrādāts sānu profils, kas paceļ un sasmalcina zālienā guļošās lapas. Pēc tam gaisa plūsma tās kopā ar zāli vienmērīgi padod uzkrājējtvertnē.

Akumulatora krūmu un zāles šķēru komplekts "Bosch Asb 10,8 Li"

"Bosch" akumulatora zāles šķēres ar rokturi "Isio 3"

"Bosch" akumulatora krūmu un zāles šķēru komplekts "ISIO 3 set."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!