Grilu veidi ir dažādi, protams, uzreiz prātā nāk tradicionālie grili, kuri tiek iekurināti ar malkas vai speciālajām oglēm, bet ir arī tādi, kas tiek pieslēgti strāvai vai gāzei. To, kādu izvēlēties, nosaka ne tikai būtisks faktors, proti, cena, bet arī citi svarīgi aspekti – izmērs, kopšanas īpatnības, funkcijas, ar vai bez vāka, kvalitāte, ir ar vai bez ritentiņiem u.c. Šeit vari izlasīt ļoti izsmeļošu rakstu, kurā apskatīta grilu izvēle, būtiskākās atšķirības, veidi, kā arī noderīgi padomi cepšanai.
Taču, ja grila pirkšana tev nav pa prātam, tad vari izveidot grila alternatīvu, kas būs izcils rīks tieši pārgājienos, proti, no bluķa izgatavota plītiņa, kas var vienlaikus kalpot kā lāpa. Kā tādu izveidot, lūko šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit