Foto: Publicitātes attēli

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" nodrošina dzīvniekiem labus dzīves apstākļus, pilnvērtīgu barošanu, drošības sajūtu un medicīnisko aprūpi, tomēr katrs ķepainis klusībā ilgojas pēc brīža, kad satiks savu īsto cilvēku. Pēc mājām, ko turpmāk saukt par savām, ilgojas arī Džīna, Rafaels, Sniedze, Bella un Millija. Ieskaties, varbūt kāds no ķepaiņiem, uzrunā tieši tevi!

Džīna


Mazā rudā "lapsiņa" Džīna ir ļoti jauka un mīlīga sunīte. Iesākumā iepazīstoties, Džīna ir piesardzīga, tādēļ potenciālajiem saimniekiem jābūt gataviem Džīnas uzticību iemantot lēnām, sunītes diktētā tempā. Augumā neliela, tādēļ būs piemērota dzīvei dzīvoklī un neprasīs milzu fiziskās aktivitātes.

Foto: Publicitātes foto

Sniedze


Sniedze ir apmēram astoņus mēnešus veca kaķenīte ar interesantu kažoka krāsojumu, kas atgādina dalmācieša rakstu, un neparastu "ritenī sagrieztu" asti. Sākumā pret svešiem piesardzīga, bet, kad viņas uzticība ir iemantota, labprāt ļaujas glāstiem un ļoti skaisti murrā. Labprāt rotaļājas.

Foto: Publicitātes foto

Bella


Bella ir ļoti mīlīga, jauka un aktīva suņu meitene. Belliņa ir sasniegusi četru mēnešu vecumu un pamazām lūkojas pēc mīlošiem un gādīgiem saimniekiem. Izaugot būs apmēram vācu aitu suņa augumā, tādēļ vislabāk jutīsies privātmājā ar piegulošo teritoriju, kur izskrieties un izdauzīties.

Foto: Publicitātes foto

Millija


Millija ir komunikabla un ziņkārīga kaķenīte. Vienmēr apsveicinās ar ikvienu satikto cilvēku un seko pa pēdām. Mēdz izrādīties, tādējādi saņemot kādu glāstu. Kaķenīte labprāt izbauda samīļošanu, taču ar mēru. Millija izbauda arī atrašanos uzmanības centrā un citiem kaķiem, viņasprāt, tur nav vietas, tāpēc kaķenīte meklē mājas, kur būtu vienīgā mīlule.

Foto: Publicitātes foto

Rafaels


Skaistais Rafaels ir trīsarpus gadus jauns un draudzīgs suņu puika. Viņš ir liela auguma, aktīvs un spēcīgs suns. Suņuks gaida saimniekus, kuri varēs piedāvāt dzīvi mājā ar norobežotu teritoriju. Rafītim patīk cilvēku kompānija, pastaigas un spēlēšanās ar dažādām mantiņām. Viņam patīk arī citus padzenāt, tāpēc jaunajās mājās suņukam jābūt vienīgajam ģimenes mīlulim.

Foto: Publicitātes foto

Brauc iepazīties


Ja kāds no pūkaiņiem ir iepaticies, sazinies ar patversmi "Labās mājas" pa tālruni 26617636, lai vienotos par ērtāko satikšanās un iepazīšanās laiku. Citus patversmes dzīvnieciņus vari apskatīt mājaslapas sadaļā "Adoptē mīluli".

Ja šobrīd nemeklē mājas mīluli, taču vēlies palīdzēt ķepaiņiem, kas gaida savu īsto ģimeni, dzīvnieku patversme "Labās mājas" ļoti novērtēs tavu atbalstu. Gada aukstajos mēnešos un jo īpaši šogad ievērojami pieaug izmaksas par patversmes uzturēšanu siltumā, tādēļ pat neliels atbalsts ir nozīmīgs. Nemainīgi vajadzīgi ir kvalitatīvi konservi kaķēniem un kucēniem, svaigas veselas vistas, kā arī cementējošās smiltis kaķu tualetēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!