Foto: Labo māju arhīvs

Ikviens dzīvnieks ir saviem saimniekiem vismīļākais un labākais neatkarīgi no krāsas, šķirnes vai dzimuma. Piedāvājam ieskatīties acīs četriem ķepainīšiem, kas no sūras dzīves paglābušies dzīvnieku patversmē "Labās mājas". Kaut nu jau viņi ir siltumā, drošībā un pilniem punčiem, nekas nevar aizstāt saimnieka mīlestību un rūpes. Ja šobrīd meklē ģimenes mīluli, apsver iespēju adoptēt!

Henrijs


Strīpainais kaķu puika ir nepilu gadu vecs. Rotaļīgs un jauks kaķis. Pret svešiniekiem gan sākumā izturas nedaudz piesardzīgi, bet drīz vien saprot, kurš viņam vēl labu. Labprāt samīļojas. Viņam ļoti patīk medīt mantiņas, tādēļ ar viņu vajadzētu spēlēties vai arī nodrošināt iespēju doties ārā. Runcītis ir kastrēts un gatavs adopcijai atbildīgiem kaķu saimniekiem.

Foto: Labo māju arhīvs

Rokijs


Rokijs – ārkārtīgi skaists suns ar ārkārtīgi skumju dzīves iesākumu. "Labajās mājās" Rokijs nonāca absolūti nervozs, klāts ar krevelēm un jēliem nokasījumiem. Līdzšinējie “saimnieki” augumā lielo un enerģisko suni bija turējuši dzīvoklī, liekot dabiskās vajadzības nokārtot telpās. Nonākot patversmē, Rokijam tika konstatēts kašķis un nekavējoties uzsākta viņa ārstēšana. Šobrīd vairums fizisko brūču ir izārstētas, taču pirmais dzīves gads ir atstājis pēdas suņa raksturā. Viņš ļoti alkst uzmanības un samīļošanas, ir nervozs. Patversmes darbinieki stāsta, ka Rokiju ļoti nomierina otra, draudzīga suņa klātbūtne. Rokijs vēl ir jaunulis, tādēļ patiesi izbauda dauzīšanos ar kādu sugas brāli. Potenciālajiem saimniekiem jāapzinās, ka suns prasīs daudz uzmanības. Noteikti nevarēs palikt mājās vienatnē, ja vien mājās nebūs otra suņa – kompanjona.

Foto: Labo māju arhīvs

Tīģerīte


Maza, mīļa tīģerkrāsas meitenīte gaida savus īstos cilvēkus "Labajās mājas". Kažociņš būs īsspalvains. Izaugot Tīģerīte būs nedaudz virs vidēja auguma. Šobrīd sunīte ir trīsarpus mēnešus veca un gatava doties uz mājām. Kopā ar Tīģerīti patversmē savus jaunos saimniekus gaida vēl četras māsiņas un viens brālītis.

Foto: Labo māju arhīvs

Pelīte


Pelīte ir vienu gadu jauna kaķenīte ar izteiksmīgu pelēkrudu kažociņu. Attiecībās ar cilvēkiem ir piesardzīga, taču pacietīgs un pieredzējis kaķumīlis spēj viņai pietuvoties. Uz sabužināšanu Pelīte atsaucas ar mīļu pieglaušanos un siltu murrāšanu. Pelīte gaida saprotošus saimniekus, kuri gribēs un spēs iekarot kaķenītes uzticību pakāpeniski.

Foto: Labo māju arhīvs

Ja nevari adoptēt, palīdzi ar ziedojumu


Ja kāds no pūkaiņiem ir iepaticies, sazinies ar patversmi "Labās mājas" pa tālruni 26617636, lai vienotos par ērtāko satikšanās un iepazīšanās laiku. Citus patversmes dzīvnieciņus vari apskatīt mājaslapā, sadaļā "Adoptē mīluli". Patversme apmeklētājiem atvērta no pulskten 11 līdz 17 katru dienu, izņemot pirmdienas.

Ja šobrīd nemeklē mājas mīluli, taču vēlies palīdzēt ķepaiņiem, kas gaida savu īsto ģimeni, dzīvnieku patversme "Labās mājas" ļoti novērtēs tavu atbalstu. Vairāk par atbalsta iespējām vari uzzināt "Labo māju" vietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!