Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam plānāku jaku un vairāk dodamies dabā, bet kad arī savu garšu buķeti vēlamies papildināt ar svaigām pavasara veltēm un vitamīniem. Pavasara garšas izmeklētos salikumos būs iespējams baudīt Valmieras Restorānu nedēļā no 15. līdz 24. aprīlim, "Tūrisma Gids" uzzināja Valmieras novada Tūrisma pārvaldē.

Viesus ar īpašu trīs kārtu maltīti un pieskaņotu dzērienu karti lutinās astoņi Valmieras ēdinātāji: restorāni "Delizia", "Akustika", "Rātes vārti", "Vecpuisis", viesnīcas "Wolmar" restorāns un kafejnīcas "Vīnkalni Pils māja", "Ahh-Meat" un "Tērbata".

Restorānu nedēļas apmeklētājiem būs lieliska iespēja baudīt trīs kārtu maltīti 25 eiro vērtībā ar pieskaņotu dzērienu izlasi par papildu samaksu. Lai gan maltītēs varēs baudīt visu pavasara garšu buķeti, katrs ēdinātājs būs īpaši izcēlis vienu vitamīniem bagātu garšu – redīsu, spinātu, bērzu pumpuru, sparģeļu, šokolādes, kale kāpostu, sīpolloku vai rabarberu. Lai nobaudītu īpašos piedāvājumus, nepieciešams veikt iepriekšēju rezervāciju, uzsver Tūrisma pārvaldes mārketinga speciāliste Zane Krūmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!