Foto: Publcitātes foto

24. jūlijā pulksten 11 gan lieli, gan mazi aicināti doties Valmieras 739. dzimšanas dienas ģimeņu velobraucienā. Nedaudz vairāk nekā sešu kilometru garumā kopā ar tūrisma entuziasti Karīnu Bērziņu tiks izbrauktas dažas no skaistākajām Valmieras vietām un velobrauciena noslēgumā būs iespēja doties ekskursijā, un iepazīt pārbūvēto Jāņa Daliņa stadionu un jauno vieglatlētikas manēžu, informē Valmieras novada pašvaldības Tūrisma pārvaldes pasākumu organizatore Madara Stukmane.

Velobrauciena sākums plānots Vecpuišu parkā, bet noslēgums – pie Jāņa Daliņa stadiona. Piedzīvojums vedīs pa ceļiem un taciņām ar asfalta, bruģa un smilts segumu. Pasākums ilgs aptuveni divarpus stundas, un tas būs vieglas grūtības pakāpes brauciens, kura laikā plānota atpūta, dažādas aktivitātes un ekskursija Jāņa Daliņa stadionā. Savai drošībai ieteikts lietot velobraucēju ķiveres un cimdus, toties velosipēdu drošībai – paņemt līdzi velo saslēdzējus.

Dalība velobraucienā ir bez maksas. Lai piedalītos, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, zvanot pa tālruni 26332213 vai rakstot uz e-pasta adresi tic@valmierasnovads.lv, vai ierodoties klātienē Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10). Vietu skaits velobraucienā ir ierobežots!

Nākamais aktīvās atpūtas pasākums plānots 28. augustā, kad kopā ar Ezeru un purvu izpētes centra (EPIC) dibinātāju un ģeoloģi Ilzi Ozolu būs iespēja doties purva kurpju pārgājienā pa Oleru purvu un viesoties Oleru muižā pie māksliniekiem Kārļa un Ievas Zemīšiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!