Foto: Labo māju arhīvs

Ikviens dzīvnieks ir saviem saimniekiem vismīļākais un labākais neatkarīgi no šķirnes, auguma vai krāsas. Ja esi nolēmis ģimenē uzņemt mīluli, aicinām ieskatīties acīs ķepainīšiem, kas savu cilvēku gaida dzīvnieku patversmē "Labās mājas". Varbūt starp viņiem ir tieši tavs meklētais mīlulis.

Kramiņš


Kramiņš ir absolūti mīlīgs kucēns, kas gatavs mīļoties, dauzīties un bučoties līdz spēku izsīkumam. Brālītis Kramiņš (kopā ar viņu patversmē ieradās arī māsiņa Oglīte, kura brīvdienās tika adoptēta) ir pilnīgi melns. Izaugot būs vidēja auguma. Šobrīd sasniedzis divu mēnešu vecumu, saņēmis pirmo vakcīnu, ir attārpots un atblusots un gatavs doties uz savām vienmērmājām.

Foto: Labo māju arhīvs

Maijēni


Mazi, mīļi, melnbalti un strīpaini šī pavasara kamolīši gaida savus īstos cilvēkus "Labajās mājās". Patversmē mazulīšus šī gada maija vidū pasaulē laida mammīte Maija. Visi jau ir iemācījušies ēst patstāvīgi, saņēmuši pirmo vakcīnu un arī "tualetes apmeklējuma kultūra" tiem nav sveša.

Foto: Labo māju arhīvs

Čabiņa


Čabiņa ir neliela auguma ļoti mīlīga sunīte. Ātri vien sadraudzējas ar katru cilvēku un ir gatava dāvāt vismīļākās bučas. Čabiņas kažoks ir garspalvains pelēkā un baltā krāsā. Sunīte pašlaik ir 4,5 gadus veca un kopš saimnieces veselības pasliktināšanās, viņa ļoti ilgojas pēc uzticama cilvēka, kam pieglausties un sekot ikdienas gaitās.

Foto: Labo māju arhīvs

Maša


Maša ir ļoti pieglaudīga un cilvēka uzmanību alkstoša kaķenīte. Aptuveni piecus gadus veca, pūkaina un ar unikālu kažociņa rakstu apveltīta kaķu dāma. Radusi iet ārā, tādēļ arī jaunajās mājās jābūt iespējai baudīt pastaigas brīvībā. Patversmē Mašu nodeva, jo ģimenē bērnam konstatēja alerģiju pret kaķa spalvām. Domājams, ka dzimusi ap 2017. gada aprīli.

Foto: Labo māju arhīvs

Džuse


Džuse ir liela auguma, mīļa un labsirdīga suņu dāma. Kaut gan iepriekšējo dzīves posmu pavadījusi pie ķēdes, viņa ir draudzīga pret katru satikto cilvēku. Džuses kažoks ir pamatā balts ar rudiem un melniem plankumiem. Džuse patversmē nonāca, jo neviens no tuviniekiem nebija gatavs uzņemties sunītes turpmāko aprūpēšanu, kad saimniecei tas vairs nebija pa spēkam.

Foto: Labo māju arhīvs
Foto: Labo māju arhīvs

Ja nevari adoptēt, palīdzi ar ziedojumu


Ja kāds no pūkaiņiem ir iepaticies, sazinies ar patversmi "Labās mājas" pa tālruni 26617636, lai vienotos par ērtāko satikšanās un iepazīšanās laiku. Citus patversmes dzīvnieciņus vari apskatīt mājaslapā, sadaļā "Adoptē mīluli". Patversme apmeklētājiem atvērta no pulksten 11 līdz 17 katru dienu, izņemot pirmdienas.

Ja šobrīd nemeklē mājas mīluli, taču vēlies palīdzēt ķepaiņiem, kas gaida savu īsto ģimeni, dzīvnieku patversme "Labās mājas" ļoti novērtēs tavu atbalstu. Vairāk par atbalsta iespējām vari uzzināt "Labo māju" vietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!