Foto: Labo māju arhīvs

Šobrīd dzīvnieku patversmē "Labās mājas" savu īsto cilvēku un mājās došanās dienu gaida brīnišķīgi suņu un kaķu mazulīši. Katrs no viņiem ir unikāls, taču ikviens ilgojas pēc samīļošanas, rūpēm un īstām mājām. Ja esi nolēmis atvērt sava nama durvis jaunam ģimenes mīlulim – ieskaties, varbūt īstais dzīvnieks jau gaida "Labajās mājās".

Haskīši


Četri haskijveidīgi mazulīši ir sasnieguši trīs mēnešu vecumu, saņēmuši pirmās vakcīnas un ar nepacietību gaida savu īsto ģimeni, kas lolos un skolos suņu dzīves gudrībās. Izaugot būs liela auguma, tādēļ noteikti būs piemēroti aktīva dzīvesveida cienītājiem, kas varēs nodrošināt suņuku labsajūtai nepieciešamo fizisko slodzi.

Foto: Labo māju arhīvs
Foto: Labo māju arhīvs

Lāsēni

Pieci mazi kustoņi gaida savu cilvēku "Labajās mājās". Izaugot suņuki būs vidēja auguma. Pagaidām mazuļi vēl dzīvojas kopā ar mammu Lāsīti, taču ir jau sasnieguši divu mēnešu vecumu un saņēmuši nepieciešamās vakcīnas, lai varētu doties uz jaunajām vienmērmājām.

Foto: Labo māju arhīvs
Foto: Labo māju arhīvs

Kaķu bērni


Kā ik gadu – no pavasara līdz rudenim ir ražīgs kaķu bērnu laiks. Šis gads nav izņēmums, mazo kamolīšu patversmē ir daudz, pat ļoti daudz. Melnbalti, rudi, strīpaini un lāsumaini – savai gaumei piemērotāko minci varēs atrast ikviens.


Adoptē mīluli vai atbalsti

Ja kāds no pūkaiņiem iekritis sirsniņā, sazinies ar patversmi pa tālruni 26617636, lai vienotos par ērtāko satikšanās un iepazīšanās laiku. Citus patversmes dzīvnieciņus vari apskatīt patversmes mājaslapā sadaļā "Adoptē mīluli".

Ja šobrīd nemeklē mājas mīluli, taču vēlies palīdzēt ķepaiņiem, kas gaida savu īsto ģimeni, dzīvnieku patversme "Labās mājas" ļoti novērtēs tavu atbalstu. Pat neliels atbalsts ir nozīmīgs, lai nodrošinātu kvalitatīvu aprūpi un barošanu augošajiem kaķu bērniem un pieaugušajiem patversmes iemītniekiem. Vairāk informācijas par atbalsta iespējām var atrast "Labo māju" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!