Foto: Labo māju arhīvs
Kas gan var būt mīlīgāks par klēpī ietrausušos kaķi, kas ne vien sasilda klēpi dzestrajos rudens rītos un vakaros, bet arī iepriecina ar skanīgu murrāšanu. Pašlaik “Labajās mājās” savu cilvēku gaida ļoti daudzi dažādu krāsojumu, gabarītu un vecumu minkāni. Piedāvājam ieskatīties un ieklausīties septiņu patversmes kaķu stāstos. Kas zina, varbūt starp tiem atradīsi savu sen izsapņoto mājas mīluli?!

Lauma

Foto: Labo māju arhīvs


Lauma ir slaida, neliela auguma kaķenīte ar izteiksmīgu strīpaini baltu kažociņu un maigi rozā degunteli. Izteikti uz cilvēku orientēta – pieglaudīga.

Patversmē izaudzinājusi pirmo bērneļu pulku, kas nu jau visi bauda māju dzīvi. Arī Laumiņa ir gatava nest prieku kādas ģimenes mājās. Domājams, ka dzimusi 2021. gada nogalē.

Dominiks

Foto: Labo māju arhīvs


Dominiks ir ļoti mīlīgs, pelēkbalts runcis ar zaļām acīm. Augumā liels. Runcis "Labajās mājās" nonāca, jo iepriekšējā ģimenē bērnam tika konstatēta alerģija pret kaķiem. Dominiks ļoti ilgojas pēc brīža, kad atkal varēs baudīt māju siltumu un saimnieku mīlestību. Iepriekš runcītis ir gājis ārā, tādēļ arī jaunajās mājās jābūt iespējai puikam doties medībās. Dominiks dzimis 2020. gada vasarā.

Mika

Foto: Labo māju arhīvs


Mika ir slaida, vidēja auguma kaķenīte. Gluži kā dziesmā – melna ar baltām ķepiņām. Acīmredzami mājas kaķene – viņai patīk būt rokās, ļaujas glaudīšanai. Mika tika atrasta Rīgā, Veldres ielā. Īsto saimnieku meklējumi nav vainagojušies ar panākumiem, tādēļ tagad Mika pieejama adopcijai. Kaķenīte ir aptuveni pusotru gadu veca.

Tobijs

Foto: Labo māju arhīvs


Tobijs ir vidēja auguma runčuks ar skaisti, simetriski krāsotu sejiņu un strīpainu kažociņu. Izteikti mīlīgs kaķu puika. Gatavs pieglausties katram sastaptajam cilvēkam. Tobijs ļoti ilgojas pēc brīža, kad varēs baudīt māju siltumu un saimnieku mīlestību. Dzimis 2021. gada novembrī.

Safīra un Severīna

Foto: Labo māju arhīvs


Safīra un Severīna ir mīlīgas, aptuveni gadu vecas kaķu māsiņas, starp kurām ir ārkārtīgi cieša saikne. Abas turas kopā gluži kā Siāmas dvīnes, mīļo un pucē viena otras kažociņu. Tā negadās bieži, taču reizi pa reizei patversmē ierodas cilvēks, kas gatavs dāvāt mājas uzreiz diviem ūsaiņiem. "Labo māju" komanda cer, ka arī māsiņām kāds būs gatavs dāvāt kopīgas mājas.

Salmiņš

Foto: Labo māju arhīvs


Salmiņš ir izteikti mīlīgs runčuks glaunā, melnā kažociņā. Augumā nav izteikti liels, taču spēcīgas miesasbūves gan. Gatavs pieglausties katram sastaptajam cilvēkam un murrā silti jo silti. Salmiņš dzimis aptuveni 2021. gada septembrī.

Adoptē mīluli vai atbalsti


Ja kāds no pūkaiņiem iekritis sirsniņā, sazinies ar patversmi pa tālruni 26617636, lai vienotos par ērtāko satikšanās un iepazīšanās laiku. Citus patversmes dzīvnieciņus vari apskatīt patversmes mājaslapā sadaļā "Adoptē mīluli".

Ja šobrīd nemeklē mājas mīluli, taču vēlies palīdzēt ķepaiņiem, kas gaida savu īsto ģimeni, dzīvnieku patversme "Labās mājas" ļoti novērtēs tavu atbalstu. Pat neliels atbalsts ir nozīmīgs, lai nodrošinātu kvalitatīvu aprūpi un barošanu augošajiem kaķu bērniem un pieaugušajiem patversmes iemītniekiem. Vairāk informācijas par atbalsta iespējām var atrast "Labo māju" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!