Foto: Publicitātes attēli
Portālā "Pukainis.lv", kur vienuviet apkopoti sludinājumi par daudziem mīluļiem, kas meklē mājas, atrodama informācija arī par Loju, Emī, Milku, Britu un Brovkinu. Varbūt kāds no šiem draugiem būs tavs jaunais mājdzīvnieks? Katrs dzīvnieks ir pelnījis, lai viņu mīl un par viņu rūpējas!

Loja

Suņu meitenīte Loja atrodas Valmieras dzīvnieku patversmē. Viņa ir piecus gadus jauna, ļoti mīļa un sirsnīga enerģijas bumbiņa. Labprāt dosies ar saimnieku garās pastaigās, bet pēc pastaigas nodosies glāstiem, noliekot savu galviņu saimnieka siltajā klēpī.

Foto: Publicitātes attēli

Emī

Šobrīd divus mēnešus jaunā kaķenīte Emī aug Ādažos, dzīvnieku glābšanas dienestā "The Animal Helpers". Emī ir ļoti draudzīga, murrīga un mīļa kaķu dāma, kas meklē savus īstos cilvēkus, kas viņu nenodos. Kaķenīte jau savā divu mēnešu dzīvē piedzīvojusi nodevību – viņu uz veterināro klīniku aiznesa eitanazēt.

Foto: Publicitātes attēli

Milka

Sunīte Milka, kura līdzinās lapsiņai, meklē jaunu, mīlošu, aktīvu saimnieku! Viņa atrodas Jēkabpils dzīvnieku patversmē. Milkai ir aptuveni trīs gadi. Patversmē viņa nonākusi pēc tam, kad zaudēja saimnieku. Sunīte ir aktīva un draudzīga, bet pret jauniem cilvēkiem piesardzīga. Ja jaunajam saimniekam patiks doties garās pastaigās, arī Milka tās noteikti izbaudīs. Protams, būtu jauki, ja jaunajās mājās būtu plašs pagalms, kur sunītei izskrieties. Milka ir čipota, vakcinēta un sterilizēta.

Foto: Publicitātes foto

Brita

Brita ir kaķenīte, kas kādā aukstā decembra dienā uzradās zem Ziemassvētku eglītes. Vairākas dienas viņa sēdēja un gaidīja savus saimniekus, bet tā arī nevienu nesagaidīja. Nu jau kādu laiku Britiņa ir Auces dzīvnieku aizsardzības biedrībā un ik dienu ir rādījusi, ka viņas mazajā sirdī ir tik daudz mīlestības un draudzības, ka laimīgs būs ikviens, kurš skaisto kaķu meitenīti aizvedīs uz savām mājām. Apmēram divus gadus jauna, sterilizēta, ļoti maiga un klusa kaķu meitiņa. Viņa vēl joprojām gaida savu cilvēku, kurš sniegs siltas mājas un mīļas, gādīgas rokas. Jāņem vērā, ka Britai ir jābūt vienīgajam kaķītim ģimenē. Kādēļ šāds noteikums, biedrības darbinieki pastāstīs, kad piezvanīsi.

Foto: Publicitātes attēli

Brovkins

Runčuks Brovkins ļoti grib mājās! Viņš atrodas pagaidu mājās – "Cat Care Community" biedrībā. Super maigs un sirsnīgs radījums. Kā raksta biedrības darbinieki: "Nodrošinās 24 stundu mīlestību un masāžas."

Foto: Publicitātes attēli

Ja, izlasot aprakstus, saproti – neviens no šiem dzīvniekiem nav tavs, ieskaties vietnē "Pukainis.lv". Tur atradīsi sludinājumus par vēl daudziem pūkaiņiem, kas jau drīzumā cer ieritināties jaunā saimnieka azotē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!