Foto: Publicitātes attēli
Stārķis patversmi "Labās Mājas" apciemo visu cauru gadu, un šoreiz tas atnesis četrus mazus kamolīšus, kuri nu ir māju meklējumos. Šie kaķēni ir trīsarpus mēnešus jauni un dažādu krāsojumu. Iepazīsties!

Kā stāsta dzīvnieku patversmes "Labās mājas" darbinieki, šobrīd māju meklējumos ir trīskrāsu meitiņa, kura esot nedaudz "iedomīga princese", bet ir taču par ko! Pieejams baltipelēks brālītis ar māsiņu – abi mīlīgi un ziņkārīgi, kā arī melnbalts pūkainītis – pieticīgs un miermīlīgs runčuks. Kāds, iepazīstot draudzību ar cilvēku, ir krietni ziņkārīgāks un draudzīgāks, kāds vēl nedaudz piesardzīgāks, bet visi kā viens ir feini, mīlīgi un rotaļīgi, stāsta dzīvnieku patversmes "Labās mājas" pārstāve Līva Romele.

Ja kāds no pūkaiņiem iekritis prātā, sazinies ar patversmi pa tālruni 26617636, lai vienotos par ērtāko satikšanās un iepazīšanās laiku. Citus patversmes dzīvnieciņus vari apskatīt patversmes mājaslapā sadaļā “Adoptē mīluli”.

Ja šobrīd nemeklē mājas mīluli, taču vēlies palīdzēt ķepaiņiem, kas gaida savu īsto ģimeni, dzīvnieku patversme “Labās mājas” ļoti novērtēs tavu atbalstu. Pat neliels atbalsts ir nozīmīgs, lai nodrošinātu kvalitatīvu aprūpi un barošanu augošajiem kaķu bērniem un pieaugušajiem patversmes iemītniekiem. Vairāk informācijas par atbalsta iespējām vari atrast “Labo māju” mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!