Foto: Publicitātes attēli
Mēs visi vēlamies mīlēt un tik mīlēti, atrasties siltumā un neciest badu. Šīs ir ne tikai cilvēku, bet arī dzīvnieku vajadzības, kas bieži vien dažādu iemeslu dēļ tiem netiek sniegtas. Kaķu mazulīte Simba, runčuks Muriks, Purviņš, Brita, Zorro un citi kaķi nepacietīgi gaida savus jaunos saimniekus, vēsta portāls "Pūkainis". Iepazīsimies un iespējams, kāds no viņiem kļūs par tavu jauno mājas mīluli, bet tu – viņa mīļoto saimnieku.

Simba


Septiņus mēnešus vecā kaķu meitenīte Simba atrodas Jēkabpils dzīvnieku patversmē. Patversmes darbinieki stāsta: "Simba kopā ar mums ir izaugusi, viņa patversmē dzīvo jau kopš mazotnes. Nu sasniegusi aptuveni 6–7 mēnešu vecumu, ir sterilizēta, vakcinēta un gatava meklēt savu cilvēku. Simba nekad nav bijusi ārā, vienmēr dzīvojusi iekštelpās. Simba ir aša kaķenīte un nemīl konkurenci, tāpēc iesakām rūpes par šo kaķenīti neuzņemties, ja mājās jau ir citi dzīvnieki vai mazi bērni. Simba arī īpaši nemīl, ja viņu bužina pa klēpi. Viņa atnāks pati, ja vēlēsies. Aicinām ciemos, lai iepazītos ar Simbu tuvāk!"

Foto: Publicitātes attēli

Muriks


Sešus gadus vecais runčuks Muriks atrodas Rīgā, dzīvnieku patversmē "Labās mājas". Muriks ir draudzīgs un mīlīgs brūna krāsojuma runcītis. Par ķepaini vari interesēties zvanot uz patversmi.

Foto: Publicitātes attēli

Purviņš


1,5 gadus vecais Purviņš šobrīd mitinās biedrībā "Madonas dzīvnieku draugi". Mīlīgais, aktīvais un rotaļīgais runcītis jau gandrīz gadu skumst patversmē. Sadzīvo ar kaķiem un suņiem. Vakcinēts un kastrēts.

Foto: Publicitātes attēli

Brita


Brita ir kaķenīte, kas kādā aukstā decembra dienā uzradās zem Ziemassvētku eglītes. Vairākas dienas viņa sēdēja un gaidīja savus saimniekus, bet tā arī nevienu nesagaidīja. Nu jau kādu laiku Britiņa ir Auces dzīvnieku aizsardzības biedrībā un ik dienu rādījusi, ka viņas mazajā sirdī ir tik daudz mīlestības un draudzības, ka laimīgs būs ikviens, kurš skaisto kaķu meitenīti aizvedīs uz savām mājām.

Apmēram divus gadus jauna, sterilizēta, ļoti maiga un klusa kaķu meitiņa. Viņa vēl joprojām gaida savu cilvēku, kurš sniegs siltas mājas un mīļas, gādīgas rokas. Jāņem vērā, ka Britai jābūt vienīgajam kaķītim ģimenē. Kādēļ šāds noteikums, biedrības darbinieki pastāstīs, kad piezvanīsi.

Foto: Publicitātes attēli

Zorro


Deviņus mēnešus vecais Zorro pagaidām dzīvojas pagaidu mājās Daugavpilī. Viņš ir hiperaktīvs, visur lien, lec, bāž savu deguntiņu vietās un nevietās. Būs izcils rotaļu biedrs aktīviem bērniem. Bez gala izskatīgs kaķis. Kastrēts un vakcinēts. Pieradināts pie tualetes.

Foto: Publicitātes attēli

Ja, izlasot aprakstus, saproti, ka neviens no šiem dzīvniekiem nav tavs, ieskaties vietnē "Pukainis.lv". Tur atradīsi sludinājumus par vēl daudziem pūkaiņiem, kas jau drīzumā cer ieritināties jaunā saimnieka azotē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!