Foto: Labo māju arhīvs

"Patversmē mīt ļoti jauks kucēns, taču bailīgs. Par laimi suņuks ļoti pieķeras iepazītiem cilvēkiem, tāpēc steidzami meklējam viņam īstās mājas, kur iemācīties uzticēties cilvēkam un paspēt izbaudīt bērnību," teic dzīvnieku patversmē "Labās mājas", veltot vārdus kucēnam Tofikam. Viņš dienu no dienas patversmē gaida jaunu saimnieku, ar ko kopīgi iziet pa patversmes durvīm un uzsākt jaunu dzīvi. Vēlies Tofikam sagādāt svētkus un pārvest viņu mājās? Sazinies ar patversmi un uzzini, kā to vari izdarīt.

Lūk, patversmes darbinieku sagatavotais Tofika raksturojums: "Viņš ir miniatūrs suņuks, nedaudz lielāks par plaukstas ietilpību. Un rodas jautājums, kā šādam mazam mazītiņam kamoliņam būt vienam šajā plašajā pasaulē? Zinām, ka viņš tik ļoti vēlas sajusties droši." Lai arī fotogrāfijās to neredz, Tofiks patiesi ir mazmazītiņa auguma.

"Pret svešiem cilvēkiem Tofiks izturas ar bailīgumu, taču iepazītiem pieplok klāt un lūdz neatstāt. Tofiks ir vien piecus mēnešus jauns kucēns. Meklējam viņam vislabākās mājās, kur sajusties droši, iemācīties uzticēties un paspēt izbaudīt kucēna vecumam piedodamos priekus un nebēdnības!"

Ja Tofiks ir tevi uzrunājis, zvani uz patversmi pa tālruni 26617636 (no pulksten 11 līdz pulksten 17).

Ja šobrīd nemeklē mājas mīluli, taču vēlies palīdzēt ķepaiņiem, kuri gaida savu īsto ģimeni, dzīvnieku patversme "Labās Mājas" ļoti novērtēs tavu atbalstu. Pat neliels atbalsts ir nozīmīgs, lai nodrošinātu kvalitatīvu aprūpi un barošanu gan augošajiem, gan jau pieaugušajiem patversmes iemītniekiem. Vairāk informācijas par atbalsta iespējām vari atrast "Labo māju" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!