Foto: Labo māju arhīvs
Ik nedēļu savas īstās mājas un īstos cilvēkus sagaida vairāki patversmē mītošie minkas un suņuki. Tikpat bieži patversmē nonāk atkal jauni bez pajumtes un rūpēm palikuši dzīvnieki. Šobrīd patversmē "Labās mājas" mitinās seši bezgala draudzīgi kucēni, kuri pavisam noteikti cer atrast mīlošu saimnieku. Ja esi uzticama drauga meklējumos vai zini kādu, kurš vēlas pieņemt ģimenē pūkaini, turpinājumā iepazīsties ar viņu fotogrāfijām!

Kā stāsta "Labo māju" darbinieki, visi kucēni ir mīlīgi un ļoti draudzīgi. Un, protams, kā jau kucēni, visi ir arīdzan ļoti aktīvi un rotaļīgi. Pieaugot, suņuki būs liela auguma. Šobrīd kucēni ir vairāk kā divus mēnešus jauni.

Ja kāds no suņu bērniem uzrunājis tieši tevi, sazinies ar patversmi pa tālruni 26617636, lai vienotos par ērtāko satikšanās un iepazīšanās laiku. Citus patversmes dzīvnieciņus vari apskatīt patversmes mājaslapā sadaļā "Adoptē mīluli".

Ja šobrīd nemeklē mājas mīluli, taču vēlies palīdzēt ķepaiņiem, kas gaida savu īsto ģimeni, dzīvnieku patversme "Labās mājas" ļoti novērtēs tavu atbalstu. Pat neliels atbalsts ir nozīmīgs, lai nodrošinātu kvalitatīvu aprūpi un barošanu augošajiem kaķu bērniem un pieaugušajiem patversmes iemītniekiem. Vairāk informācijas par atbalsta iespējām vari atrast "Labo māju" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!