Foto: Publicitātes attēli
Katrs dzīvnieciņš ir pelnījis augt vidē, kurā to dienu no dienas apčubina mīloši saimnieki. Gan kaķēni – Čupītis, Konfektīte, Kora, Betija, Beta, gan arī 2,5 gadus vecais Voltiņš šobrīd atrodas Auces dzīvnieku aizsardzības biedrībā un cer jau drīz nonākt jaunā dzīvesvietā. Viņi spēs katru dienu sejā likt raisīties smaidam!

Čupītis

Čupītis ir apmēram divus mēnešus jauns kaķēns, kurš reiz dzīvoja vecā pussagruvušā šķūnī viens ar māsiņu, jo kaķu mammīte viņus vairs nebaroja.

"Kaķēns mūsu biedrības aprūpē nonāca ļoti vājš un bailīgs. Tagad ir atkopies, kļuvis ļoti rotaļīgs un mīlīgs, un ir gatavs doties uz savām īstajām mājām, kurās tiks mīlēts, lolots un lutināts. Mazulis ir pabijis pie daktera un apguvis visas īsta mājas kaķa gudrības," par Čupīti stāsta Auces dzīvnieku aizsardzības biedrības darbinieki.

Foto: Publicitātes attēli

Konfektīte

Auces dzīvnieku aizsardzības biedrībā dzīvo arī Čupīša māsiņa – Konfektīte.

Viņas raksturojums ļoti līdzīgs: "Viņa ir apmēram divus mēnešus jauna kaķenīte. Biedrības aprūpē nonāca ļoti vāja un bailīga. Tagad ir atkopusies, kļuvusi ļoti rotaļīga un mīlīga, un ir gatava doties uz savām īstajām mājām, kurās tiks mīlēta, lolota un lutināta. Mazulīte ir pabijusi pie daktera un apguvusi visas īsta mājas kaķa gudrības."

Foto: Publicitātes attēli

Kora

Kaķenīte Kora meklē vislabākās mājas ar ļoti atbildīgiem vecākiem (bez maziem bērniem!). Kora ir divus mēnešus jauna, pabijusi pie daktera, ļoti rotaļīga un draudzīga. Labi apguvusi visas mājas kaķa gudrības. Kora ir gaiši bēša ar gaiši pelēkām austiņām un astīti.

Foto: Publicitātes attēli

Voltiņš

Auces dzīvnieku aizsardzības biedrībā mitinās arī runčuks Voltiņš. Viņš ir apmēram 2,5 gadus jauns, kastrēts kaķu jaunskundziņš, kurš ļoti grib satikt savu īsto ģimeni. Raksturā ļoti mīļš, kluss, kārtīgs, alkst pēc cilvēka uzmanības un glāstiem.

Voltiņš Auces dzīvnieku aizsardzības biedrības aprūpē nonāca ļoti nobijies un bēdīgā stāvoklī. Šobrīd pamazām ir sācis uzticēties cilvēkiem un atgūt savu krāšņo kažociņu.

Foto: Publicitātes attēli

Betija


Mājas tiek meklētas 2,5 mēnešus jaunai strīpainītei. Kaķenīte ir mīļa, draudzīga un rotaļīga, kā jau šāda vecuma mazulim pieklājas. Astainīte jau pabijusi pie vetārsta un apstrādāta pret parazītiem.

Foto: Publicitātes attēli

Beta


Un arī Beta – 2,5 mēnešus jaunā strīpainīte, kas mitinās Auces dzīvnieku aizsardzības biedrībā, ir māju meklējumos!

Foto: Publicitātes attēli

Ja, izlasot aprakstus, saproti – neviens no šiem dzīvniekiem nav tavs, ieskaties vietnē "Pukainis.lv". Tur atradīsi sludinājumus par vēl daudziem pūkaiņiem, kas jau drīzumā cer ieritināties jaunā saimnieka azotē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!