Foto: Bulduru Tehnikuma arhīvs
Ražas svētki Bulduros, kā ierasts, notiks pirmajā oktobra sestdienā – 7. oktobrī no pulksten 9 līdz 16. Pasākuma laikā savu produkciju piedāvās vairāk kā 100 dažādu amatnieku, mājražotāju un arī stādu audzētāju.

Svētkos būs iespēja piedalīties paraugdemonstrējumos, kuros Bulduru Tehnikuma pasniedzēji konsultēs par dārzos darāmiem darbiem, augu audzēšanu un pavairošanu rudenī.

Apmeklētāji varēs piedalīties atraktīvās izklaidēs gan lieliem, gan maziem – spēlēt lielās koka spēles veiklībai un atjautības asināšanai, vai piedalīties Ķirbja velšanas stafetē. Mazākie varēs barot trusīšus vai kaziņas un vizināties ponija mugurā. Būs arī rudens ražas izstāde.

Zinātkārajiem būs iespēja piedalīties meistarklasēs un konkursos – rudens floristikas demonstrējumos no rudens lapām pagatavot rozes, droši uzkāpt kokā kopā ar arboristu, kā arī citās dalībnieku un mājražotāju organizētās meistarklasēs.

Pasākuma apmeklētāji varēs iepazīties ar dendroloģiskiem retumiem, kas vairāk nekā simts gadu garumā atraduši paliekošas mājas skolas vēsturiskajā parkā. Īpaši skaisti rudenī ir sarkanlapu ozoli un romantiskais skats pār dīķi uz veco skolas ēku.

Ieeja pasākumā par brīvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!