Ceļojumu organizatori "Novatours" jau izsludinājuši 2024. gada ceļojumu programmu, kurā iekļauti trīs jauni galamērķi no Latvijas.

Atpūtniekiem tiks piedāvāti ceļojumi arī uz Kipru, Maļorku un Malagu, kā arī tika paplašināts piedāvājums uz Grieķijas salām, Spāniju un Melnkalni, informē uzņēmums.

Nākamajā vasarā "Novatours" sola palielināt kapacitāti virzienos, kas ceļotājiem ir vispievilcīgākie un kuros uzņēmums saskata lielāko potenciālu.

“Grupas ietvaros biežākus lidojumus nākamajā vasaras sezonā plānojam uz Grieķijas salām Krētu un Rodu, kā arī uz Melnkalni. Esam trīs reizes palielinājuši lidojumu apjomu uz Spānijas kūrortiem, turklāt ceļotājiem no Latvijas Spānijā ir ieviesti jauni galamēķi – Malaga un Maļorka. Nākamajā vasaras sezonā no Latvijas dosimies arī uz Kipru," komentē "Novaturas" grupas vadītājs Vitālijs Rakovskis.

"Lieliskas ziņas sagaida ceļotājus, kas ir iemīļojuši mūsu populārāko galamērķi Turciju. Turp būs iespējams ceļot ar agrām izlidošanām un vēliem mājup lidojumiem, lai brīvdienas tiktu maksimāli izmantotas,” stāsta Vitālijs Rakovskis.

“Ceļotāji, kas iegādāsies nākamās vasaras ceļojumu līdz 30. septembrim, be zmaksas saņems papildpakalpojumu paketi vērtībā līdz 155 eiro. Komplektā ietilpst pakalpojums "Zelta elastīgais ceļojums" – iespēja vienu reizi mainīt datumu, ilgumu, viesnīcu, numura tipu, ēdināšanas tipu, ceļojuma virzienu un/vai sezonu līdz pat 21 dienai pirms izlidošanas. Tam klāt arī "Tūrista vārda maiņa" – iespēja mainīt viena ceļotāja vārdu rezervācijā, ja līdz izlidošanai palicis vairāk par 14 dienām. Savukārt "Zemākas cenas garantija" pakalpojums garantē visizdevīgāko “Novatours” cenu, proti, ja iegādātā ceļojuma cena samazināsies, tūroperators atmaksās starpību. Šis pakalpojums ietver arī degvielas cenu svārstību aizsardzību," piebilst “Novatours” pārdošanas vadītāja Liāna Pudule-Indāne.

Ceļotājiem uz uz Turciju, Melnkalni, Kipru, Bulgāriju, Spānijas pilsētu Barselonu, Ēģiptes kūrortiem - Hurgadu un Šarm eš Šeihu, Grieķijas salām – Krētu, Rodu, Korfu tiks piedāvāta arī atlaide ekskursijām.

Visos nākamās vasaras sezonas galamērķos, salīdzinot ar šī gada vasaru, vismaz 10% ir atjaunots viesnīcu piedāvājums. Kā liecina šīs vasaras sezonas "Novatours" pieredze, pēdējā brīža ceļotājiem uz populārajiem galamērķiem, piemēram, Grieķijas salām, Turciju, Melnkalni un Tunisiju bija pieejami vien aptuveni 20-30% no viesnīcu piedāvājuma. Savukārt iepriekšpārdošanā ceļotāji var izvēlēties no plašāka klāsta ne tikai lidojumu un kūrortu, bet arī viesnīcas un numuriņus. Plānojot nākamās vasaras atvaļinājumu laicīgi, atlaides naktsmītnēm atsevišķos virzienos var sasniegt pat 40-50 procentus, norāda uzņēmums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!