Foto: Shutterstock
Bez tūristu pūļiem, grūstīšanās, uzskrūvētām cenām un nepanesama karstuma. Rudens sola patiesi relaksējošu atpūtu iecienītākajos tūrisma galamērķos Eiropā. Francijā, Itālijā, Spānijā, Portugālē pēc spraigās vasaras iestājas nedaudz mierīgāka sezona, kura sniedz baudu pacietīgākajiem ceļotājiem – tiem, kuri nesteidzās vasarā uz pārpildīto Romu un jūlija svelmē negrūstījās pie Eifeļa torņa.

Ceļošanai rudenī ir vairākas priekšrocības, sākot no izdevīgām aviobiļetēm un beidzot ar laipniem vietējiem iedzīvotājiem, kuri atgūstas pēc tūristu pieplūduma vasaras sezonā.

Protams, viens no patīkamākajiem faktoriem ir tieši cenas. "Euronews" vēsta, ka rudenī aviobiļetes var būt līdz pat 23 procentiem lētākas nekā aktīvajā tūrisma sezonā.

Vienlaikus, samazinoties pieprasījumam, lētākas kļūst arī viesnīcas un maltītes. Būtiski piebilst, ka maltītes ne vien kļūst lētākas, bet arī pieejamākas. Tūrisma pīķa sezonā dabūt galdiņu Romā vai Parīzē varētu būt gana izaicinoši, ja vien neizvēlas ātras ēdināšanas iestādi kaut kur pilsētas nomalē. Nemaz nerunājot par rindām uz populārākajām konditorejām – var pusi dienas pavadīt, lai dabūt kāroto itāļu saldējumu, ko "Instagram" reklamē visi dzīvesstila influenceri.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!