Foto: F64
Bijušais hokejists Sandis Ozoliņš pārsteidz savus sekotājus sociālajos tīklos, kur jau mēnesi atrāda savu ikdienu, tostarp to, kā meditē, nodarbojas ar jogu un pat badojas, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Iepriekš Ozoliņš sociālos tīklus lietojis visai neaktīvi, taču pēdējā mēneša laikā sekotājiem iespējams ielūkoties sportista ikdienas aizkulisēs. Pirms mēneša viņš "Instagram" dalījies ar rakstnieka Džordža Eliota atziņu, piebilstot, ka ir jauna, savādāka dzīves perioda sākumā.


Bet kādā citā ierakstā viņš pastāsta, ka pieturās pie fastinga 16/8 metodes. "Ēdiens tak ir viena no dzīves baudām! Negribu sevi ierobežot un atteikties no tās, pielietojot drastiskus veidus," viņš raksta. "Pēc savas pieredzes man vislabāk patīk un ir vēlamais efekts, kad pieturos pie 16-8 režīma. Nav jāskaita savas kalorijas, nav noteikti ēdieni. Vienīgais, pie kā jāpierod, ir izlaist vienu ēdienreizi. Man visvieglāk neēst brokastis." Vienreiz nedēļā viņš no fastinga ņem brīvdienu, piemēram, kad sieva svētdienās lutina ar pankūkām.

Izdevumam bijušais hokejists atklāj, ka "pasaule ir mainījusies, šobrīd daudz kas notiek sociālajos tīklos, tāpēc tajos darboties esmu sācis arī es." Taču viņa mērķis nav kļūt par influenceri, tāpat viņš negrasās kļūt par citu guru, kurš ieteiks un pamācīs, kā citiem dzīvot. Sociālos tīklus viņš izmanto sev. Savukārt par to, kādēļ nodevies badošanās pasākumiem, meditācijai un jogai, Ozoliņš uzsver, ka viņš vēlas būt līdzās saviem tuvākajiem brīžos, kad nepieciešams visvairāk. Un šis esot veids, kā to var izdarīt.

Pilns raksts lasāms 7. novembra izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!