Foto: Privātais arhīvs

Eksprezidents Valdis Zatlers nākamā gada martā kļūs par vēl vienu mazbērnu bagātāks – viņa vecākā dēla Gustava Zatlera un vedeklas Rutas Zatleres ģimenē gaidāms pieaugums, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Cēsu alus" mārketinga direktora Gustava Zatlera un skaistumkopšanas influenceres, mediķes Rutas Zatleres ģimenē nākamā gada martā ienāks vēl viens mazulis – Rutai otrais, bet Gustavam jau trešais bērns. Ģimene pagaidām neatklāj gaidāmā bērna dzimumu – būs māsiņa vai brālītis četrus gadus vecajam Samuelam.

Kā "Privātajai Dzīvei" stāsta Valda Zatlera vedekla, mazulis neesot bijis plānots, pieteicies nejauši. "Cilvēks domā, Dievs dara. Esam Dievam ārkārtīgi pateicīgi par dāvāto iespēju otrreiz kopīgi kļūt par vecākiem. Mēs to ļoti lūdzām," saka topošā māmiņa. Mazais Samuels ļoti gaidot rotaļu biedru, puisēns pat bijis līdzi uz ultrasonogrāfiju.

Gustavam Zatleram gaidāmais bērniņš būs trešais – no attiecībām ar Evu Sietiņsoni viņam ir 14 gadus veca meita Beatrise.

Rutu Zatleri plašāka Latvijas sabiedrība iepazina šā gada janvārī, kad izcēlās skandāls medicīnas aprindās – eksprezidenta vedekla konkursa rezultātā kļuva par Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Radioloģijas centra vadītājas pienākumu izpildītāju, taču paspēja nostrādāt tikai vienu dienu, līdz tika atlaista. Viņa, būdama arī influencere, "Instagram" platformā pārāk aušīgi izteicās par savu jauno darbu, kas daudziem šķita neadekvāti. Par to vairāk lasāms šeit.

Šobrīd Zatlera vedeklai "Instagramā" ir nepilni 4000 sekotāju; viņa sniedz padomus saistībā ar ādas kopšanu, kā arī izplata dažādus kosmētiskos līdzekļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!