Foto: DELFI/Publicitātes foto

Teikas veikalā pat esot izcēlies kautiņš starp klientiem, "Delfi" ziņo kāds lasītājs, kurš līdzās daudziem citiem jaunajiem vecākiem cerēja tikt pie "Lidl" rotaļu virtuvītes. Iekārojamais priekšmets "uz akciju" bija tikai vienu dienu, un izreklamētā atlaide iespaidīga – no 79,99 uz 19,99 eiro. Tomēr virtuvīšu pietika vien uz rokas pirkstiem saskaitāmiem veiksminiekiem, pārējie palika bešā.

"Lidl" akcijas piedāvājums bērnu virtuvi nopirkt par nepilniem 20 eiro izraisījis plašu interesi jauno vecāku vidū. Kā novēroja "Delfi", Rīgā pie "Lidl" veikaliem pircēju rinda veidojās vēl pirms veikala darba laika sākuma. Līdzīgi bijis arī perifērijā. Diemžēl vairums gribētāju no veikala izgāja bešā, un daudzi vecāki savu vilšanos publiskoja sociālajos tīklos. 

"Cik mammu šodien bija vīlušās, Tukumā bija izliktas trīs (!) rotaļu virtuves akcijas cenā. Vīrs tajā pašā laikā bija Rīgā, tur esot bijušas četras. Pretīga attieksme," saka vēl kāda pircēja. Rīdziniece Zaiga novērojusi, ka, piemēram, Imantas "Lidl" dažs labs ķēris pat pa divām virtuvītēm uzreiz. Bet Kauguros bijušas nopērkamas tikai piecas. 

Kā "Delfi" skaidro "Lidl" runasvīrs, šādas īstermiņa akcijas tīklam ir ierasta prakse. Vaicāts, kādu mierinājumu vai gandarījumu "Lidl" varētu sniegt neapmierinātajiem klientiem, kas palikuši bešā, Rudzītis saka, ka...

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!