Foto: Shutterstock

Piektdien, 24. novembrī, pulksten 20 Cēsu "Fonoklubā" norisināsies pasākums "#Movember – Vīru tests", kurā mūziķis Edžus Ķaukulis vīriešu veselības mēneša tematikā iztaujās sabiedrībā zināmus viesus. Tāpat vakara gaitā kluba telpas tiks pārveidotas par barberšopu, un pasākums tiks noslēgts ar ballīti nakts garumā.

Klātesošajiem būs iespēja vērot intervijas, kurās Ķaukulis izvaicās Latvijas basketbola izlases bijušo kapteini Jāni Blūmu, Smiltene novada pašvaldības mēru Edgaru Avotiņu, sportistu Arti Malkavu, urologu Mareku Vējiņu, kā arī “Vīrutests.lv” pārstāvi Helmutu Bēķi. Intervijas tiks ierakstītas un pēc pasākuma būs gan skatāmas, gan klausāmas tiešsaistē.

Kā vēsta "Fonokluba" pārstāvji, pirmo reizi kluba telpās tiks izveidots arī barberšops, kurā “Royal Dandy” pārstāves rūpēsies, lai pasākuma viesi tiktu kā sapucēti, tā arī, iespējams, iegūtu dažādas pārsteiguma balvas par īpaši kuplu sejas apmatojumu.

“#Movember – Vīru tests” ir bezmaksas pasākums, taču klātesošie tiks aicināti ziedot “Movember Latvija” fondam, kas sniedz atbalstu sociāli mazaizsargātām personu grupām veselības aprūpes, izglītības un sociālajā jomā.

Pēc intervijām pasākums turpināsies visu nakti, par dejām un ballīti gādājot dīdžejam Kārlim Zariņam.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!