Foto: Privātais arhīvs

"Ir reizes, kad saņemt apsveikumu no sevis ir tikpat patīkami, kā no citiem," sociālajā platformā "X" vēsta Rīgas mērs Vilnis Ķirsis, kurš otru reizi kļuvis par jauno tēti.

Rīgas dome visiem galvaspilsētā reģistrētajiem jaundzimušajiem nosūta apsveikumu, un šoreiz Ķirsis ir dīvainākā situācijā, jo pats kā jaunais tēvs saņēmis paša parakstītu apsveikumu mazajam rīdziniekam.

Jau vēstījām, ka 43 gadus vecais Rīgas domes priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis jau trīs gadus ir precējies ar mediķi, reanimatoloģi Elīnu Ķirsi.

Pāra pirmdzimtais, dēls Kristaps, nāca pasaulē pagājušajā gadā. Šogad septembrī, kad Latvijā tika atzīmēta Tēva diena, Ķirsis sociālajā tīklā "Instagram" publiskoja attēlu ar saviem tuvākajiem, vēstot, ka pēc dēla piedzimšanas visa dzīve krasi mainījusies.

"Neviens darbs, amats vai sasniegums nesniedz līdzvērtīgu gandarījumu, kā piedzīvot dēla Kristapa augšanu lielumā, stiprumā, gudrībā. Pēc viņa nākšanas pasaulē dažās dienās dzīves uztvere un vērtības pilnībā mainījās – ar vienu rokas vēzienu saproti, kas dzīvē ir patiesi svarīgs," rakstīja mērs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!