Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Malaizijas uzņēmēja – 750 tūkstošus vērtā gredzena īpašniece – 8. decembrī bija iesniegusi sūdzību policijā, turot aizdomās viesnīcas "Ritz Paris" darbinieku par gredzena zādzību, ziņo BBC. Taču vēlāk pazudušais juvelierizstrādājums atrasts putekļu sūcēja maisā.

Kā vēstījis laikraksts "Le Parisien", viesnīcas "Ritz Paris" apsargi svētdien gredzenu atraduši starp putekļiem vakuuma maisiņā. Tobrīd gredzena īpašniece jau bija devusies uz Londonu, tādēļ viņai atkal nāksies mērot ceļu uz Parīzi, lai atgūtu vērtīgo dārglietu.

Lai kompensētu sagādātās neērtības, Malaizijas pilsonei piedāvāts aizvadīt vēl trīs naktis viesnīcas apartamentos, taču noprotams, ka viņa šo piedāvājumu negrasās izmantot.

"Pateicoties apsardzes rūpīgajam darbam, gredzens tika atrasts," viesnīca ziņojusi laikrakstam. "Vēlamies pateikties "Ritz Paris" personālam, kas mobilizējās šiem meklējumiem un katru dienu strādā godprātīgi un profesionāli."

Gredzena īpašniece policijai bija teikusi, ka piektdien gredzenu atstāja uz galda savā viesnīcas numurā brīdī, kad viņa uz dažām stundām bija devusies iepirkties pilsētā, bet atgriežoties tas bija pazudis. Pašlaik pazudušais gredzens atrodas policijas rokās.

Šī nav pirmā reize, kad tiek ziņots par juvelierizstrādājumu pazušanu šajā viesnīcā. 2018. gadā pieci bruņoti vīrieši nozaga rotas lietas vairāk nekā četru miljonu vērtībā no juvelierizstrādājuma veikala, kas atrodas luksusa viesnīcā. Vēlāk tajā pašā gadā kāds vārdā nenosaukts Saūda Arābijas karaliskās ģimenes loceklis ziņoja par simtiem tūkstošu mārciņu vērtu juvelierizstrādājumu zādzību no viņa viesnīcas numura.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!