Foto: Publicitātes foto

Nupat 30. dzimšanas dienu svinēja "Radio Skonto". Viesojoties "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi", viena no "Skonto" leģendām, Valdis Melderis stāsta par to, vai kā jūtas, teju 30 gadu garumā modinot cilvēkus, un vai televīzija ar rīta programmām nav atņēmusi daļu klausītāju.

Taujāts par to, kā viņam izdodas tik daudzu gadu garumā modināt cilvēkus no rītiem, Melderis stāsta: "Tici man, ļoti daudz cilvēku tur ir, tikai pateicoties Ritai Paulai. Mani viņi pacieš. Uzskatu, ka tas ir Ritas Paulas nopelns. Viņa ir mana kolēģe jau 27 gadus. Es viņu paņēmu darbā no "Rīta buma" televīzijā, kad viņai bija 18."

Viņš turpina: "Stāsts ir par to, ka ļoti svarīgi ir cilvēki blakus. Nevar izvilkties no gultas, ja darbā negaida kaut kas foršs. Rita Paula man ir tas foršais," saka Melderis. Uz Šipkēvica jautājumu, vai televīzijas rīta programmas atņēmušas daļu radio klausītāju, Melderis atbild: "Es par to neuztraucos!"

Viņš piebilst, ka cilvēki ir teikuši: "Piedod, es tevi neklausos." Uz to viņš atbildot: "Brīnišķīgi!" Radio raidījumu vadītājs to skaidro ar pieejamo radio staciju skaitu – to ir 29.

"Man bērnībā bija viena, divas. Tāpēc esmu absolūtā "starā", ka cilvēkam ir izvēle, un tad, ja viņš pie tādas izvēles mani klausās, nu, tad man ir, ar ko palepoties. Ja būtu tikai divas stacijas, ar ko mēs lepotos? Ka cilvēki piespiedu kārtā ir spiesti klausīties kādu no abām?" smejas Melderis.

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!