Foto: Vida Press

Amerikāņu aktieris Mikijs Rurks vāc līdzekļus, lai palīdzētu Ukrainai – viņš grib atjaunot apšaudēs izpostītās mājas Hersonā.

"Sveicieni visiem, te Mikijs. Novēlu visiem laimīgu Jauno gadu, jo īpaši visiem Ukrainā," pie saviem "Instagram" sekotājiem vērsās aktieris. Viņš norādīja, ka visu vēro caur savu asistentu Dimu, kurš nācis no Mikolajivas Ukrainā. Rurks norādīja, ka ir aizkustināts par pievienošanos Vienotās vispasaules palīdzības aliansei. "Mūsu mērķis – atjaunot mājas Hersonā un dot drošību ģimenēm, kas piedzīvo šos grūtos laikus. Vēlamies savākt miljons dolāru, katrs ziedojums mūs tuvina šim mērķim!" sacīja aktieris, aicinot pievienoties akcijai.

Jau vēstīts, ka Mikijam Rurkam Ukraina ir ļoti tuva – aktieris pat vēlas, lai viņa mūžamājas būtu tieši Ukrainā. Aktiera Rurka personīgais asistents Dmitrijs Korničuks pats nāk no Ukrainas. Dzīvojot Losandželosā, viņam ar Rurku izveidojušās ne tikai profesionāla rakstura attiecības, bet arī tuva draudzība, un gadu gaitā Dmitrijs aktierim daudz stāstījis par savu valsti, kā arī gatavojis viņam tradicionālos ukraiņu ēdienus.

Aktieris arī viesojies drauga dzimtenē, un Dmitrijs aizvedis Rurku uz kapsētu, kur guļ viņa vectētiņš. Zagorcas kapsētu kā savu izvēlējies arī Mikijs Rurks, un asistents apņēmies pēc aktiera nāves parūpēties par Rurka glabāšanu tieši tur.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!