Foto: Publicitātes attēli
Tikpat kardinālā gammā kā šīs nedēļas laikapstākļi ir risinājušies arī notikumi pasaulē un Latvijā. Šovbiznesā, dabā un citās dzīves jomās. Prātam neaptverami, Markus Riva šogad nedziedās pat "Eirovīzijas" atlases kārtā, cilvēki ir gatavi plēsties termokrūzes dēļ, kailsals neiznīcina kailgliemežus, bet lapsas nekaunīgi apzog zīlītes. Lasi tālāk, ko interesantu šonedēļ stāstīja "Delfi Life"!

Dzintars Čīča atgriežas dzīvot un muzicēt Latvijā

Foto: Publicitātes foto

Līdz ar savu pavasara koncerttūri "Es mīlu tevi tā" Latvijā uz palikšanu atgriezīsies dziedātājs Dzintars Čīča, kurš kopš pandēmijas sākuma kopā ar savu ģimeni mēģinājis iedzīvoties Anglijā.

Lasīt vairāk

Linda Abu Meri atgriezīsies televīzijā

Foto: Privātais arhīvs


No Latvijas Televīzijas raidījuma "Rīta Panorāma" aizgājusī veselības ministra sieva Linda Abu Meri pēc trīs mēnešu pauzes atgriezīsies televīzijā. Šoreiz komerctelevīzijā.

Lasīt vairāk

Skarbā realitāte aiz skaistajām 'Instagram' bildēm. Kā naudu pelna sievietes, kas meklē greznu dzīvi

Foto: Shutterstock

Jūs sociālajos tīklos noteikti esat pamanījuši fotogrāfijas ar sievietēm, kas grezni dzīvo Dubaijā, dārgajā un greznajā megapolē. Taču nav nekāds noslēpums, ka tam, ko mēs redzam "Instagram", ar realitāti bieži vien ir maz kopīga. Ko dara influenceri un jaunas sievietes, lai no bagātajiem arābiem iegūtu naudu un dāvanas?

Lasīt vairāk

Tās dēļ cilvēki ir gatavi pat kauties. Kāds ir 'Stanley' termokrūzes noslēpums?

Foto: Publicitātes foto

Jau Ziemassvētku laikā cilvēki Latvijā un pasaulē dāvināja vai cerēja zem eglītes saņemt "Stanley" gigantiska izmēra termokrūzi. Veikalos par aptuveni 50 eiro iegādājamās krūzes tālākpārdošanas cena sasniedz pat absurdus 350 un pat 29 tūkstošus eiro. Bet par jauno, rozā krāsas "Galentine's Collection" krūzi cilvēki veikalā pat saplūcas. "Stanley" krūze ir kļuvusi par tādu kā vienkāršo ļaužu Stenlija kausu.

Lasīt vairāk

Foto: Izveicīga lapsa čiepj zīlītēm domātu speķi

Foto: Evika Kervāne

Eviku Kervāni Liezērē caur logu pārsteidzis neparasts skats – ar putniņiem domāto speķi, kas iekarināts koka zaros, apmierināti ziemas spelgonī našķojas neviens cits kā viltīgais kūmiņš.

Lasīt vairāk

Kādēļ Markus Riva šogad nav atrodams starp 'Supernova' pusfinālistiem

Foto: Markusriva/Instagram

Jau ziņojām, ka otrdien, 9. janvārī, Eirovīzijas nacionālās atlases konkursa "Supernova" "YouTube" kanālā nosauktas tās 15 dziesmas, kas cīnīsies atlases pusfinālā. Tomēr daudziem par lielu pārsteigumu populārais dziedātājs Markus Riva, tautā dēvēts par "Supernova" veterānu, sarakstā nav iekļauts. Kāpēc tā? Riva portālam "Delfi" atklāj iemeslu.

Lasīt vairāk

Intars Rešetins mainījis uzvārdu

Foto: LETA

Latvijas Televīzijā stāstot par gada nogalei paredzētā šova ideju, aktieris, režisors Intars Rešetins debitējis ar jaunu uzvārdu. Tagad viņš ir Intars Rešetins-Pētersons.

Lasīt vairāk

Jauns trends 2024. gadam – brīvdienas bez alkohola jeb ceļošana skaidrā

Foto: Shutterstock

Jaunais gads ne vienam vien sācies ar jauniem mērķiem un – gluži tāpat ne vienam vien – ar apņemšanos mazāk lietot alkoholu vai atteikties no tā pavisam. Uz šo tendenci reaģējusi arī tūrisma industrija un pieņēmusi realitāti – brīvdienas bez kokteiļiem!

Lasīt vairāk

Vai spelgonis būs iznīdējis ērces un citus mošķus?

Foto: LETA

Aizvadītā nedēļas nogale lika padrebināties, jo termometra stabiņš dažviet nokritās līdz pat -30 grādiem pēc Celsija. Šāds aukstums nepatīkams ir ne tikai cilvēkiem, bet arī jebkurai citai dzīvai radībai, ieskaitot kaitēkļus. Vilinoši cerēt, ka pašlaik šķietami bargā ziema rezultēsies ar mazāk ērcēm un Spānijas kailgliemežiem vasaras laikā, taču eksperti norāda – cerēt nav vērts, turklāt aukstas ziemas ietekmē arī derīgo kukaiņu ziemošanu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!