Tallinā netālu no Lasnamē šosejas, Lāgna ielā, atrodas daudzstāvu dzīvojamā ēka, kurā daudzus gadus vairākos stāvos tika sniegti seksuālie pakalpojumi. Nesen 48 gadus vecais Ruslans Jablunovskis tiesā tika atzīts par vainīgu seksuālo pakalpojumu veicināšanā sievietēm, tostarp viņa paša sievai, raksta "Eesti Päevaleht".

Kādu dienu Pāvels* (pēc profesijas celtnieks, vīrietis ap četrdesmit) uz ielas satika savu senu paziņu Ruslanu, kuram blakus gāja jauna sieviete, nedaudz vecāka par 30 gadiem. Šo satikšanos Pāvels atcerējās, jo iepriekš no šīs sievietes bija iegādājies intīmos pakalpojumus. Portālā "voodi.ee" viņa ir pazīstama kā Kristi vai Kristīna.

"Es biju pārsteigts, ieraugot viņu kopā ar sievieti, kas nodarbojas ar prostitūciju. Izrādījās, ka šī Kristi ir Ruslana sieva," vēlāk policijai stāstīja Pāvels. Kad Ruslans aizgāja, Pāvelam bija iespēja pajautāt Kristi, vai vīrs zina par viņas "darbu". Kristi teica, ka nē. Ar to arī saruna beidzās.

Patiesībā Ruslans lieliski zināja, ar ko nodarbojas viņa sieva. Visbiežāk viņš klusām sēdēja citā istabā, kamēr sieva iepriecināja klientu viesistabā. Tāpēc, visticamāk, arī Pāvels bija gluži blakus Ruslanam, lai gan nevarēja to zināt. Nevar izslēgt, ka Ruslans visu notiekošo vēroja, jo gaitenī pie griestiem bija uzstādīta kamera.

Kristi atrada apsargu

Kristi ar Ruslanu iepazinās pirms kādiem četriem vai pieciem gadiem, kad viņa vēl dzīvoja citā dzīvoklī kopā ar dēlu. Pēc Kristi teiktā, seksuālos pakalpojumus viņa sāka piedāvāt 2021. gadā. Lai nejauktu ģimenes dzīvi un darbu, viņa ar klientiem tikās tikai ārpus savas mājas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!