Foto: Vida Press

Mūzikas magnāta un repera titulam līdzās nu Šonam "Didijam" Kombsam rakstāmi arī vārdi "seksuālais noziedznieks", "seksa tirgotājs", "izspiedējs" un "izvarotājs", jo šādos un vēl daudzos citos noziegumos viņš apsūdzēts. Pret viņu ierosināta arī krimināllieta. Šobrīd Kombss sēž aiz restēm un gaida tiesas prāvu, taču sociālajos medijos un presē nākušas klajā vēl citas apsūdzības un teorijas par to, kas īstenībā noticis netīrajās milzu apmēra Didija ballītēs, kurām citu līdzīgu nav.

Viss sākas ar bijušo draudzeni

Viss sākās 2023. gadā, kad Didija bijusī draudzene Kesija (īstajā vārdā Kasandra Ventura) tiesā iesniedza prasību, kurā apsūdzēja reperi fiziskā un seksuālā vardarbībā. Iesniegtajā prasībā viņa rakstīja, ka reperis kontrolējis visu viņas dzīvi, bijis vardarbīgs, fiziski viņu aizskāris un lietojis daudz narkotiku, piespiedis Kesiju nodarboties ar seksu ar vīriešu dzimuma seksa partneriem, kamēr Didijs notiekošajā noskatījās, filmēja, fotografēja un masturbēja. Šī lieta tika atrisināta dienas laikā, taču tas neapturēja tālāku netīro lietu "ūdenskritumu".

Džojas Dikersones-Nīlas lietā rakstīts, ka Didijs viņu sazāļojis randiņa laikā, kā arī meitenei seksuāli uzbrucis, tas arī ticis nofilmēts un vēlāk demonstrēts citiem, par ko viņa nav zinājusi. Prasību iesniegusi arī sieviete, kas identificēta ar vārdu Džeina Do. Viņa Didiju apsūdz gan savā, gan arī draudzenes izvarošanā. Apsūdzība iesniegta arī par 17 gadus vecas meitenes piedzirdīšanu, narkotiku iebarošanu viņai un grupveida izvarošanu.

Arī bijušais Didija producents un videogrāfs Rodnijs "Lil Rod" Džonss (Rodney "Lil Rod" Jones) iesniedza prasību tiesā par seksuālu uzmākšanos, draudēšanu un piespiedu narkotiku lietošanu. Džonsa lietā ir minēti arī vairāku citu slavenu cilvēku vārdi, tostarp iesaistīts bijis arī Didija dēls Džastins. Atsevišķu tiesas prāvu ir izpelnījies arī otrs dēls Kristians, kurš apsūdzēts par sievietes sazāļošanu ar narkotikām un seksuālu uzbrukumu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!