Pieredzējušākie politiķi jau pieraduši, taču jaunajiem gan nākas pierast – tā par publikācijām pašmāju dzeltenajā prese saka bijusī izglītības ministre Anita Muižniece. Viņai gadījies pavisam nelāgi – īsi pēc vēsts par Muižnieces laulības krahu, toreizējā ministre tika "sapārota" ar toreizējo finanšu ministru Jāni Reiru. Par savām attiecībām ar presi Muižniece stāsta raidījumā "Par TO pašu", kas pilnā garumā noskatāms "Delfi" satura abonentiem.

Viņai piedēvētais romāns ar kolēģi Jāni Reiru esot bijušas pilnīgas muļķības, taču vairākas publikācijas par to tautai likušas nodomāt: tik tiešām jauns pāris! Muižniece raidījumā atzīst – praktiski nav iespējams kontrolēt to, ko par tevi raksta. Ja uzrakstītas "pilnīgas muļķības", tas esot ļoti nepatīkami. Viņa pati pēc tam šo situāciju pārrunājusi ar Reira kungu un abi spējuši pasmieties, taču nepatīkamākais bijis saņemt neizpratnes pilnus zvanus no tuviniekiem.

Cita lieta – plānotas publikācijas. Nesen Muižniece izdevumam "Ieva" visai atklāti stāstīja par savām jaunajām attiecībām ar Krišjāni Feldmanu, un šāda veida publicitāte parasti amatpersonām mieles nesagādā, jo tu vari ietekmēt to, kas par tevi tiek rakstīts.

"Par TO pašu" studijā viesojas arī etiķetes eksperte Aija Strautmane, kura cenšas izskaidrot, kāpēc cilvēkiem ir tik liela interese par sabiedrībā zināmu cilvēku – un īpaši amatpersonu – privāto dzīvi, attiecībām, šķiršanos. Izrādās, valda pieņēmums, ka amatpersonām jābūt pārī, citādi kaut kas nav kārtībā. Viņa pati gan uzskata, ka "dzeltenais domāšanas veids" būtu vispār aizliedzams. "Citu darīšanās lien tie cilvēki, kuriem nav pašiem savas dzīves," uzskata Strautmane.

Raidījumā viesojas arī uzņēmēja un seksa koučs Elīna Zesere. Viņas ģimenes dzīves modelis pēc publikācijas "lsm.lv" pamatīgi sašūpoja sociālo tīklu konservatīvāko daļu. Zesere dzīvo atvērta tipa attiecībās un spējusi saglabāt lieliskas attiecības ar šķirto vīru. Viņa un esošais vīrs mēdz iziet uz randiņiem ar citiem cilvēkiem, bet bērnus visi audzina kopīgi – gan eksvīrs ar savu draudzeni, gan Zesere ar savu vīru. Elīna raidījumā stāsta, kā tas ir: sadzīvot ar to, ka pār tevi veļas tik daudz dažādu viedokļu...

Pilns raidījums "Publisku cilvēku šķiršanās skandāli" noskatāms "Delfi" satura abonentiem šeit.

Raidījumu klausies arī "Apple" un "Spotify" platformās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!