Foto: Privātais arhīvs

Ēdiens ir mana vājība. Ar domām par ēdienu eju gulēt, un tā ir viena no pirmajām domām, kas pazib prātā, no rīta mostoties. Iespējams, lai rūdītu raksturu, manu sociālo tīklu burbulī bija jānonāk Karīnas Leinbergas-Lembergas izlolotajam profilam @es.gatavoju. Viņa to dara tik skaisti, ka pie katras fotogrāfijas atliek tikai labsajūtā novaidēties. Mani glābj vien skaudra realitātes apziņa, ka tik smuki pagatavot es vienkārši nespētu, tāpēc pat nesāku.

Bet patiesībā Karīnas gatavošana nozīmē ne tikai debešķīgi skaistu galarezultātu, bet arī pašas garšas pavēlnieces ietērpšanos elegantā, līdz smalkām detaļām izstrādātā sievišķīgā priekšautā. Un ne mazāk svarīga detaļa ir tā, ka Karīna savā apbrīnojamajā jaudā šobrīd apgriezusi ar kājām gaisā kādas Talsu novada mazpilsētas tūrisma dzīvi. Tāpēc pilnīgi noteikti, nenieka neliekuļojot, par Valdemārpili jūs vēl dzirdēsiet!

Patiesībā Karīna ir 100% rīdziniece. Viņas failā nav pat bērnības lauku ar bezgalīgi garām biešu vagām un basām kājām vasaras pļavās. Nākamajā dienā pēc izlaiduma universitātē viņa, pilsētas meitene, vienkārši sakravāja čemodānus un devās uz Londonu. Un tā divas reizes. Līdz atgriezās Rīgā, bet arī tobrīd Karīna pat nevarēja iedomāties, ka reiz pienāks diena, kad Rīga nebūs viņas ikdiena, kad Talsus pārzinās labāk par galvaspilsētas mikrorajoniem, viņa būs sieva, mamma un sauks sevi par kurzemnieci. Bet skaistākais iemesls, kāds vien pasaulē var būt, proti, mīlestība pirms astoņiem gadiem Karīnu Leinbergu-Lembergu atveda uz Talsu novadu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!