Aiz likumprojektiem, ierobežojumiem un sausiem statistikas datiem stāv reālas personības, kuru dzīves ir postītas graujošās azartspēļu atkarības dēļ. Šoreiz raidījumā "Par TO pašu" runājam ar mūziķiem Normundu Jakušonoku un Pēteri Upelnieku, kā arī politologu Andi Kudoru, kuri reiz cietuši no šīs nopietnās atkarības. Šos stāstus papildina Kapara Dvinska pieredze, kurš brīvajā laikā spēlē pokeru, un psihoterapijas un atkarību speciālistes Gunitas Gudones skaidrojumi.

Mūziķi Normunds Jakušonoks un Pēteris Upelnieks raidījuma sižetā visai atklāti stāsta par savu aizraušanos ar azartspēlēm. Tā gan bijusi reiz, ne tagad! Abi vīrieši uzskata, ka atkarības, kad nāk, tad arī nāk. Kā norāda Pēteris: "Katrs cilvēks ir radīts, lai būtu no kaut kā atkarīgs."

Normunds raidījuma vadītājai Anitai un kolēģim Pēterim nekautrējas stāstīt arī par laikiem, kad uz spēļu zālēm devies "pa pāriem": "Blakus bija cilvēks, kas nospieda konkrētajā momentā pogu, es pēc tam devu viņam pa galvu, bet beigās savācu visu to piķi, visus tos tūkstošus un aizgāju prom." Izrādās – spēļu zālēs ir savstarpējā spēlētāju cunfte, kas viens otru pazīst, kas jau sveicinās, savā starpā tusējās. Normunds gan norāda, ka viņa azartspēļu atkarība beigusies, paprovējot tiešsaistes kazino: "Ar to arī beidzās mana tā spēļu atkarība, pazaudēju 10 000 eiro un tā..."

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!