Foto: Privātais arhīvs

"Es pat paraudāt nevaru," par savu veselības stāvokli saka Diāna Priede. Viņa diennakts laikā no sievietes, kas regulāri dienā nostaigāja pat 20 000 soļu, kļuva par invalīdi, kam grūtības sagādā ne tikai pārvietošanās un sevis aprūpēšana, bet arī runāšana. Straujā veselības pasliktināšanās notikusi pēc osteopāta veiktas manipulācijas. Konkrēto speciālistu sievietei apmeklēt ieteica cits ārsts.

Lai uzlabotu savu veselību un atgūtu dzīvi, Diānai nepieciešama operācija, kas maksā 18 000 eiro. Tā kā sieviete nevar strādāt, vienīgā viņas cerība ir līdzcilvēku atbalsts – ar organizācijas "Ziedot.lv" palīdzību Diānai tiek vākti ziedojumi. Palīdzēt iespējams šeit.

Bet kā Diāna nokļuva šādā stāvoklī? Kā viņa dzīvo pašlaik? Vai viņa plāno saukt pie atbildības speciālistus, pēc kuru veiktajām manipulācijām veselība sabruka?

Ar Diānu tiekos viņas dzīvoklī Pļavniekos. Mani sagaida sociālā darbiniece, virtuvē sastopu Diānu. Kalsna, salīkusi sieviete. Viņa stāv kājās, plaukstas pievilktas pie pleciem, viņa nevar iztaisnot rokas, arī sēdēt grūti, gulēt arī. Diāna atvainojas par to, ka neskatīsies man acīs, – viņai ir grūti pagriezt galvu. Sarunas laikā sieviete atklāj, ka viņas stāvoklis ir tik slikts, ka, lai arī pašai sevis žēl, paraudāt nevar.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!