Foto: Privātais arhīvs

Iespējams, ka iztērēt 10 minūtes aktiera Leonardo Di Kaprio dārgā laika līdz šim spējis tikai viens latvietis – Kristaps Pētersons, taču tas nebūt nav vienīgais "fuck up" (izgāšanās, neveiksme, juceklis), ko viņš savā profesionālajā un personīgajā dzīvē pieredzējis. Par neveiksmēm un to, kā tās pārvarēt un kādēļ par tām jārunā skaļi, stāsta šī gada "Fuck up nights" organizators, žurnālists Kristaps Pētersons.

"FuckUp Nights" ir pasākums jeb stāstu vakars, kurā sabiedrībā zināmi un arī ne tik zināmi ļaudis uzstājas un publiski atklāj savas neražas, kas notikušas gan profesionālajā, gan personīgajā dzīvē.

Vai "fuck up", kuri ir publiski un iekļauj sabiedrībā zināmus cilvēkus, ir pašam atmiņā paliekošākie?

Protams, ka paliek. Bija atgadījums ar Leonardo Di Kaprio – pa to, kā es iztērēju viņa dzīves 10 minūtes. Katram ir viedoklis par Leonardo Di Kaprio, mēs visi viņu kaut kā uzburam, un ir ļoti interesanti, ka tāds viens "rūķis" no Latvijas iztērē 10 minūtes Di Kaprio dzīves laika.

Tas ir interesants stāsts, bet arī mans "fuck up".

Pastāstīsi?

Mēs "Šovā 8os" bijām izdomājuši intervēt Leonardo Di Kaprio. Tīs mēnešus viņam dzināmies pakaļ, un beigās, caur vienu publicistu, dabūjām. Viņi piekrita sarunai "Oskara" balvas pasniegšanas nedēļā, un viņiem bija preses pasākumi Losandželosā. Speciāli tam bija atvēlēts laiks, kurā Di Kaprio nodarbosies ar attālinātajām intervijām, un mēs bijām sarakstā.

Mums bija pusstunda laika, mēs aizsūtījām visus jautājumus, pieejas kodus virtuālajai studijai. Visi viesi vienmēr ir pieslēgušies, nekad nav bijis problēmu. Pienāk tas laiks, un mēs ar Eglīti sēžam, nosvīduši esam, satraukušies, gaidām, kad viņš pieslēgsies.

Gaidām... Un nav. Paiet kādas 15 minūtes, un mēs saprotam, ka nebūs, laikam viņš neslēgsies. Atslēdzam visu, un pēc pāris minūtēm man zvana no Amerikas. Es paceļu, un tur tas publicists saka: "Mēs visu laiku mokāmies, nevaram pieslēgties." Es saku: "Kā jūs nevarat pieslēgties? Mēs visu laiku te bijām."

Tas laiks ir pagājis, un Leo jau ir citās intervijās, bet vārds pa vārdam – un es sāku saprast, ka Leo ir "MacBook" dators un viņš lieto "Safari" pārlūkprogrammu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!