Foto: Kārlis Dambrāns/DELFI

Šķiet, Felipe ir radīts dzīvei bez robežām, kur slavenību ballītes un ikdienišķi mazo pilsētu krogu apmeklējumi saplūst vienā realitātē: "Vienu dienu varu būt Ibizā, tusēt visdārgākajā klubā kopā ar miljonāriem, bet nākamajā – sēdēt mazpilsētas "Klondaikā" un dzert "Hektoru" ar pilnīgi svešu čali," viņš stāsta ar neviltotu atvērtību. Ekskluzīvajā "Delfi" intervijā Felipe atklāj sevi vēl nebijušā gaismā, stāstot par "Coyote Fly" laikiem, slavenībām, ienākumiem, starpnieka darbu, satikšanos ar Vilu Smitu un to, vai viņa slava ir Porziņģa nopelns un slavenais basketbolists viņam palīdz arī finansiāli.

"Ja būtu ieradies un uzvestos kā muļķis – kautos, čurātu uz ielām un nemaksātu nodokļus, mana slava būtu pavisam cita. Bet tagad – cilvēki, kurus es atvedu, ir atstājuši šeit vairāk nekā pusmiljonu. Varētu pat būt tūrisma ministrs!"

Ar Felipi tiekamies "Delfi" biroja telpās. Viņš ierodas ar nelielu nokavēšanos, taču, jāteic, ka ir tāda pavasara saulīte – ar plašu smaidu, vienkāršību un pozitīvu enerģiju. Viņam līdzi, protams, ir saulesbrilles, kurām, kā noskaidrojām sarunas laikā, ir īpaša nozīme.

Viņš arī ļauj ielūkoties savā neticamajā 10 dienu ceļojumā – no nakšņošanas parkā uz soliņa līdz Trevisa Skota "afterparty" ar vien 200 eiro kabatā. Par to turpinājumā!

Tu esi kopīgās bildēs ar Vilu Smitu. Stāsti – kā?

Bija trīs cilvēki pasaulē... Nu labi, pieci, kurus es gribēju satikt, pirms nomirstu. Esmu saticis tik daudz slavenību. Tomēr vienmēr esmu teicis, ka Vils Smits man tik daudz nozīmē, ka varētu raudāt, viņu satiekot. Viņš mainīja manu bērnību!

Man bija grūta bērnība, zaudēju ļoti daudz draugu, redzēju, kā cilvēki mirst man blakus. No 12–16 gadiem biju ļoti bēdīgs, viss bija slikti. Taču man vienmēr bija prieks, kad skatījos Smita šovu "The Fresh Prince of Bel-Air". Viņš bija mans elks kopš bērnības! Es teicu Orlando: "Man vajag satikt Vilu Smitu." Bija jau sešas iespējas, kurās nesanāca!" Tad uzzinājām, ka viņš būs Azerbaidžānā uz "Formula 1", un es teicu, ka es arī būšu.

Es tur aizlidoju un satiku viņu...

Vai tu raudāji?

Man trīcēja rokas un mugurā bija viņa krekls. Nācās uzlikt saulesbrilles, jo zināju, ka raudāšu. Parunājām, un viņš bija ļoti foršs. Viņš pat mani uzaicināja uz koncertu Brazīlijā, kas notika nākamajā nedēļā. Es pie sevis nodomāju: "Brazīlija ir tik tālu, man tik daudz darīšanu." Galu galā viss, ko biju plānojis, tika atcelts. Piezvanīju draudzenei, teicu, ka lidošu uz Brazīliju, viņa bija neizpratnē: "Kāds sakars?" Es draudzenei teicu: "Vils Smits man prasīja palīdzību."

Kādu palīdzību viņš lūdza?

Viņš lūdza, lai sarunāju 10 slavenības no Brazīlijas iet kopā ar viņu uz skatuves. Viņa koncertā Brazīlijā bija 100 000 cilvēku. Ļoti liels pasākums!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!