Foto: Privātais arhīvs

Domas par pašnāvību, slikti dzīves apstākļi un attiecības ar nepareizajiem vīriešiem un alkoholiķiem. Un izpratne par to, ko nozīmē atkarības valgos būt pašam. Šova "Caur ērkšķiem uz..." dalībnieces piedzīvojušas daudz skarba, taču nebaidījās par to stāstīt atklāti, cerot uz labāku dzīvi nākotnē. Kas tad īsti ir mainījies šova iepriekšējo sezonu dalībnieču dzīvē, stāsta Andželika, Anete un Līga. Galu galā, vai viņas izmainīja šovs vai tomēr pašu apņēmība?

Andželika atjaunojusi kontaktu ar dēlu

Andželika šovā nonāca, pateicoties vienai no veidotājām, kas viņai uzrakstījusi. "Bija, teiksim tā, palielāks lietojums ar alkoholu un visu pārējo, un tā es arī tur nonācu," viņa atzīst un saka, ka pati vēlējusies piedalīties šovā.

Andželika piedalījās šova "Caur ērkšķiem uz..." trešajā sezonā. Tolaik sieviete dzīvoja Skrundas pusē, gatavoja ēdienu uz ugunskura. Viņas attiecības ar audžumāti, lai neteiktu vairāk, bija sliktas, sieviete Andželiku saukusi par nekam nederīgu kropli.

Andželikai ir arī dēls, par kuru tolaik rūpējās Andželikas audžuvecāki un ierobežoja saskarsmes tiesības, kā arī draudēja dēlu viņai atņemt. Viņa bija alkohola atkarīgā un varēja dzert nedēļām, kā arī darīja sev pāri, bijušas pat pašnāvnieciskas domas. Vienreiz pēc strīda ar draudzeni Andželika bija izlēkusi pa logu, traumējot mugurkaulu. Ārsti nesolīja, ka viņa staigās, taču, pateicoties apņēmībai, Andželika nostājās uz kājām. Viņai tika atklāts arī plaušu vēzis.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!