"Par TO pašu" jaunākajā epizodē Kortnija (zināms arī kā Rendijs), Emīls Voitoks Vītols un Katrīna Juhna dalās ar drosmīgiem nākotnes plāniem, kas saistīti ar ķermeņa modifikācijām un plastiskajām operācijām, kā arī profesionālo un personīgo attīstību. Kortnija sapņo par plastisko operāciju krūtīm un vēlas pilnveidot savas prasmes skaistumkopšanā. Savukārt Emīls plāno pāršķelt mēli, tetovēt acs ābolu un radīt elektronisko mūziku, kamēr Katrīna turpinās veidot ķermeņa mākslu ar tetovējumiem, attīstīt sevi dizaina un mākslas jomā.

Raidījuma vadītājas Anitas jautājums par to, kā viņu tēls varētu izskatīties pēc 20-30 gadiem, deva iespēju viesiem dalīties savos ambiciozajos nākotnes plānos, kas katram no viņiem veido unikālu redzējumu par to, kā attīstīt sevi gan vizuāli, gan profesionāli.

Kortnija stāsta, ka viņas nākotnes mērķis ir plastiskā operācija krūtīm Turcijā vai kādā citā vietā. Savukārt, runājot par karjeru, Kortnija vēlas attīstīt sevi skaistumkopšanas nozarē, apgūstot grima un nagu kopšanas prasmes: "Es vēlos strādāt sev, nevis kādam citam."

Emīls Voitoks Vītols savu izskatu vēlas radikāli mainīt. Viņš plāno veikt dažādas ķermeņa modifikācijas, piemēram, pārgriezt mēli uz pusēm un tetovēt vienu acs ābolu. Sejas tetovējumi viņam ļaušot izskatīties īpaši arī tajās dienās, kad viņš neliks grimu, un tādā veidā viņš jutīšoties vēl pārliecinātāks par sevi. Runājot par savu radošo darbību, Emīls plāno apgūt šūšanas prasmes, kā arī grima veidošanu pasākumiem. Tomēr īpašu vietu viņa plānos ieņem elektroniskās mūzikas radīšana. Viņš izteicās, ka, iespējams, kādreiz redzēsim viņu arī uz "Supernova" skatuves.

Katrīna Juhna uz nākotni raugās pārliecinoši, uzskatot, ka viņas karjeras izaugsme ir nodrošināta. Arī viņas vizuālais tēls attīstīsies – viņa plāno iegūt vairāk tetovējumu, tie veidos sarežģītu, daudzslāņainu ķermeņa mākslas darbu, kur tumšie un gaišie toņi savīsies un radīs unikālu kompozīciju. Iespējams, uz viņas sejas parādīsies arī tetovējums, bet drīzāk maigā rozā tonī, nevis melnā. Katrīna, kura jau ir ieguvusi dizainera un reklāmas speciālista izglītību, vēlas paplašināt savas zināšanas universitātē, lai kļūtu par reklāmas stratēģi. Viņas mērķis nav iestrēgt biroja darbā. "Izskatīties smuki un radīt mākslu savā laikā!" viņa piebilst, uzsverot savu vēlmi pēc radošas brīvības.

Raidījuma "Par TO pašu" jaunākajā epizodē viesojas cilvēki, kuri izvēlas izcelties, nevis saplūst ar pūli. Ciemos arī māksliniece Amālija Andersone. Par to, kā garderobe kalpo ne tikai estētikai, bet arī kā svarīgs emocionālās izpausmes līdzeklis, stāsta psihologs Žanis Ovčinko.

Raidījuma epizodē noskaidrojam, kādas personības iezīmes ir saistītas ar cilvēkiem, kuri izceļas ar unikālu stilu, vai atšķirīgi tērpušies cilvēki ir ar augstāku pašapziņu, vai stila izvēles var būt saistītas ar emocionāliem notikumiem un dzīves pieredzi. Protams, apspriežam arī sabiedrības stereotipus un pretēji – to, kā izskats ir pavēris durvis uz citām iespējām.

Jauno epizodi klausies arī "Spotify" un "Apple" platformās!

Katru otro nedēļu raidījumā "Par TO pašu" pievēršamies kutelīgiem, tomēr ne banāliem tematiem, meklējot atbildes uz jautājumiem, kādi varētu rasties jebkura cilvēka galvā. No nopietniem un sabiedrībā aktuāliem tematiem, līdz neformālām sarunām brīvā gaisotnē par to, kas interesē visus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!